Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Boldog neved napját, te zsidó! – köszöntötte fel ismerősét a Jobbik önkormányzati képviselője

2022. december 01. 06:00

Juhák Tamás kompenzációs listáról került be a pesterzsébeti önkormányzatba, azonban az ellenzéki képviselő múltja korántsem feddhetetlen. A judapestező Bíró László kampányát is támogatta a pesterzsébeti politikus.

2022. december 01. 06:00
null
Bokor Gábor
Bokor Gábor

Időközi választást tartanak decemberben Pesterzsébeten, miután szeptemberben elhunyt Komoróczy László önkormányzati képviselő. Úgy tudni, az ellenzéki összefogás jelöltje Jurák Tamás lesz, aki mellett teljes mellszélességgel áll ki Juhák Tamás is, aki a Jobbik színeiben jutott be '19-ben a testületbe kompenzációs listáról.

Juhák múltjában pedig sok érdekességre lehet bukkanni: szidta az MSZP-t, az ellenzéki garnitúrát en bloc, de nem maradt el a zsidózás sem. Pár éve tovább osztotta Facebook-oldalán a Jobbikhoz köthető Alfahírnek az egyik cikkét, ami az MSZP lesújtó népszerűségi eredményeivel volt kapcsolatos. A politikus ennyit írt a bejegyzéshez:

a baloldal már amúgy is majdnem teljesen felszalámizódott, talán nem is kár érte.

Korán beilleszkedett a Jobbikba

Juhák Tamás ismerőseit nagy előszeretettel köszönti fel válogatott antiszemita kijelentésekkel, ismerősének születés- és névnapján is zsidózással gratulált. 

– írta egyszer, míg máskor úgy fogalmazott,

Ezek alapján már nem is annyira meglepő, hogy tavaly a borsodi időközi választáson a nyíltan antiszemita Bíró Lászlót támogatta, aki a Jobbik színeiben, de az ellenzék jelöltjeként indult. 

beszélt

Hiányos vagyonnyilatkozat

Nyilvánosan elérhető vagyonnyilatkozata alapján a jobbikos önkormányzati képviselőnek se ingatlana, se gépjárműve, sem pedig megtakarítása nincs. Ennek ellenére Facebook-oldalán azzal büszkélkedett tavaly, hogy megszerezte jogosítványát és onnantól kezdve egy Toyota Avensis típusú gépjárművel járja az utakat.

Érdeklődtünk a politikusnál, továbbra is az-e a véleménye, hogy nem is kár a baloldal felszalámizódásáért, továbbá helyén valónak tartja-e, hogy egy politikus zsidózással köszönt bárkit is. Amint válaszol kérdéseinkre, cikkünket frissítjük!

Nyitókép: Facebook

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egali
2022. december 01. 11:33
Megint felkerült egy darab szar a polcra. Így nehéz lesz rendszert buktatni. Ha a büdös a polcról jön.
Zsolakomarom
2022. december 01. 10:09
KOMOLY REFORMRA KÉSZÜL A KORMÁNY, TOVÁBB NŐHET A NYUGDÍJKORHATÁR - ez is resze a geci tervenek, amivel a "legelhetobb" europai orszag lesz Magyarorszag Orban dilettantizmusa miatt kell tobbet befizetni a nyuggerpenztarba, es kevesebbet ki - pedig tobb nyiggert olt meg Orban kovid kuraja mint a HOLOkauszt !!!
letsgobrandon
2022. december 01. 09:57
zsidók egymásközt
Zsolakomarom
2022. december 01. 09:47
indokolatlan filoszemitizmus mar korabban is megfigyeltem, h a mandin hemzsegnek a zsido firkaszok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!