Újra az OMSZ-nél dolgozik a tűzijáték miatt kirúgott elnökhelyettes

2022. december 15. 17:54

Horváth Gyula ugyanazt a munkát végzi, mint menesztése előtt.

2022. december 15. 17:54
null

Több mint egy hónappal állítólagos kompetenciahiányaival indokolt menesztése után újra az Országos Meteorológiai Szolgálatnál (OMSZ) dolgozik Horváth Gyula korábbi elnökhelyettes – tudta meg a Telex, amely azt írja, hogy Horváth meteorológus ugyanazt a munkát végzi, mint menesztését megelőzően. 

Horváthot még Palkovics László menesztette Radics Kornéliával OMSZ-elnökkel együtt, érdekesség, hogy az OMSZ-nek azóta nincs elnöke. A lapnak Horváth elmondta, egy hónappal kereste meg a szolgálat és október elejétől dolgozik náluk ismét. 

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2022. december 16. 10:09
Ez igen hülye ugyan de sebaj elbirnak a magyar adófizetők pár százezer idióta Ez az állami szféra hülyék minden szinten
Romoló
2022. december 16. 08:38
Szerintem vannak olyan munkakörök amelyekben a tévedés, a hibás becslés, az óvatoskodással álcázott lapítás nem megengedhető, sőt azonnali radikális intézkedést igényel. Az ilyen, megtett vagy eltűrt cselekedet megítélése nem pártpolitikai kérdés. A betartás kategóriáját nem is elemzem külön.
tacsi68
2022. december 16. 07:00
Mindig mondom ez egy következmények nélküli ország! Gyalázat! Ez lesz a veszte a Fidesznek,sajnos!!
Ani40
2022. december 15. 20:49
Szégyen és gyalázat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!