Hont András: Ilyen ellenzék nincs még egy a világon

2022. december 12. 10:21

Szelfiszokásaik kapcsán szúrt oda a baloldali politikusoknak a publicista.

2022. december 12. 10:21
null

Hont András közösségi oldalán szúrt oda picit az ellenzéknek. 

Ilyen ellenzék nincs még egy a világon, amelyik fotósorozatban - részben szelfiken - képes bemutatni... az anyagcserét”

– írta, egy fotómontázzsal illusztrálva mondandóját, amelyen Kunhalmi Ágnes vásárol, Dobrev Klára kicsomagol, Jakab Péter eszik, Karácsony Gergely pedig WC-vel szelfizik

Nyitókép: Facebook

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2022. december 13. 18:51
A képek alapján: Kunhalmi elment bevásárlókörútra Dobrevnek, mert Jakab náluk vendégeskedett (ottalvós bulikáztak) és reggelit is fel kell szolgálni. A kávé és a reggeli elfogyasztása után Jakab felavatta a WC-t Karácsony kíséretével. A kör ezzel be is zárult.
masikhozzaszolo
2022. december 12. 17:53
Ez nem jó. Az sem jó. Akkor ki kellene már mondani, ki a FASZAGYEREK! Pl. itt vannak a Zöldek, az LMP, meg a Momentum. Semmi reál tudomány a fejekben. Ha a napelem atomerőmű, akkor megvan a megoldás az energiára. A ligniterőművet be lehet indítani. Mert ha a füstöt bevezetjük az elektromos cigarettába, kijön belőle az elektromos áram. És nincs szennyezés!
Lajoss
2022. december 12. 17:03
Bandi,én ha rád nézek,rögtön a bélsár jut az eszembe..
Ekeke
2022. december 12. 14:41
" Ilyen ellenzék nincs még egy a világon" A bemutatott prosztóságokat nem kifogásolom. Belefér. Ámde ilyen-hazaáruló- ellenzék tényleg nincs még egy a világon. Magyarországnak még hazaárulóból is csakis a legalja jutott. Na ez viszont már nemzeti tragédia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!