Megadja Gábor és Halkó Petra otthagyják a Kontrát

2022. december 28. 09:34

„Kalandos, érdekes, tanulságos két év volt” – írták.

2022. december 28. 09:34
null

Szolgálati közlemény címmel posztolt a Kontra.hu hivatalos Facebook-oldalára Halkó Petra és Megadja Gábor, amelyben bejelentették: leköszönnek a lap vezérigazgatói, ill. főszerkesztői posztjáról. Közleményükben a következőket írták:

„Ezúton tájékoztatjuk az ország népét és a világ közvéleményét, hogy alulírottak, Halkó Petra és Megadja Gábor folyó év végével leköszönünk a Kontra vezérigazgatói, ill. főszerkesztői posztjáról, respectively. Jövő évtől új feladato(ka)t kapunk mindketten, hogy miket (nyilván sokan érdeklődtek!), arról számot adunk, amikor annak az ideje eljő. Kalandos, érdekes, tanulságos két év volt, a brancsra büszkék vagyunk, azóta szinte feledésbe merült ellenzéki nagyszájúak CSOK-ügyétől az Action for Democracy-sztoriig sok mindent szállított a Kontra csapata. Köszönjük azoknak, akik velünk tartottak és velünk is maradtak, köszönjük a sok jó-és rosszindulatot egyaránt. Találkozunk odaát, addig is boldog újévet kívánunk mindenkinek!

Halkó Petra & Megadja Gábor sk.”

Fotó: Földházi Árpád

 

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szodabár
2023. január 24. 08:04
Utálom ezt a géppuskaszájú libát, akiből két oktávval magasabban úgy ömlik a szó, mint aki vizsgázik.
Azsum
2022. december 29. 09:06
Helyesen: otthagyja Gábor és Petra otthagyja. A magyar nyelvben nincs királyi többes.
Gecorbi
2022. december 29. 06:52
Megadjában csak Korda Gyuri bácsit kedveltem.... ezeket a fidkány nyaloncokat meg leszartam eddig is... Ezek sosem voltak újságírók, csak birkák. Mennek új karámba O1G -t máshogyan szopni
jánosbácsi
2022. december 28. 19:03
"Ezúton tájékoztatjuk az ország népét és a világ közvéleményét, hogy alulírottak, Halkó Petra és Megadja Gábor folyó év végével leköszönünk." Még saját magukat sem vették komolyan . Nincs pénz az ilyen jelentéktelen figurákra. Ez csak a kezdet, egyre több seggnyaló kerül az utcára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!