Mennyibe került a budapestieknek Korányi Dávid tanácsadói pozíciója?

2022. december 08. 12:44

Várjuk a főpolgármester válaszát!

2022. december 08. 12:44
null
Fidesz Budapest

„Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője levélben kérdezte Karácsony Gergelyt Korányi Dávid korábbi városdiplomáciai főtanácsadó munkásságának részleteiről, aki »mellesleg« a dollárbaloldal kampányfinanszírozási botrányának kulcsszereplője is.

A baloldali városvezetés jól fizető, kényelmes állást biztosított Karácsony régi jó barátjának, aki az Action for Democracy ügyvezetőjeként több milliárd forintnyi amerikai pénzzel zsonglőrködött az elmúlt évben. A köz nyomására Karácsony menesztette Korányit a tanácsadói pozícióból, de a válaszokkal továbbra is adósa a budapestieknek!

Milyen szerződés keretében, milyen munkaköri leírással alkalmazták Korányi Dávidot?

Milyen díjazásban részesítette? Kapott-e lakhatási támogatást, elszámolhatott-e utazási-, szállás- és dologi költségeket tanácsadóként?

Valamint mely napokon és milyen munkarendben dolgozott - az egyébként családjával New Yorkban, luxuskörülmények között élő – Korányi a Főpolgármesteri Hivatalban?

Várjuk a főpolgármester válaszát, hogy végre tisztán lássuk, mibe kerül Budapestnek a dollárbaloldal ténykedése!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2022. december 08. 21:40
Eltartani Enikőt nem occó!!
foldizs
2022. december 08. 17:47
Marencsák Kitty jobb tanácsokat ad?
csulak
2022. december 08. 17:14
SOHA TOBBE BALOLDALT https://www.origo.hu/itthon/20221208-felkesz-lanchid.html
Namond
2022. december 08. 16:30
A FIDESZ nyomorult seggfejek gyülekezete, nem kellene a kormán média divatán túl, a kis Jávor Bencére rákérdezni? A FIDESZ mi a fenéért van a közgyűlésben, nem a hatékonyság és takarékosság érdekében? Csak nem Orvbánc smúzolása miatt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!