DK tévé

2022. december 05. 16:28

Ahogy Kálmán Olga agresszíven túlbeszéli a letörten dörmögő Kunczét, az hihetetlen.

2022. december 05. 16:28
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor

„Majdnem végig megnéztem a DK tévé első adását (a végig azért sok lett volna). Nem értem. Az, hogy a díszlet olcsó utánérzése az ilyen műsorok untig ismert díszleteinek, hagyján. Az, hogy a műsorvezető iskolásan mondja föl a súgógép szövegét, hagyján. Az, hogy a közéleti elemzésnek szánt műsor egyre lapos poénkodásba fordul, hagyján. Az, hogy ha kell, ha nem, Dobrev-reklámba fut ki a beszélgetés, hagyján. De ahogy Kálmán Olga agresszíven túlbeszéli és szívatja a letörten dörmögő Kunczét, ahogy leuralja az egész műsort, az hihetetlen. Hogy ezt az önlejárató produkciót így továbbengedte a rendező, arra csak egy magyarázat lehet: az egészet Kálmán Olga brusztolta ki magának, hogy újra élhesse a képernyőn lét élményét. Tudom, hogy ez férfi elfogultság, attól még igaz: az agresszivitás nőtől sokkal ellenszenvesebb, mint férfitól. Nem hiszem, hogy ez a produkció a szektán kívül bárkinek tetszett. Kálmán Olga a saját pártjának azzal tenné a legjobbat, ha végleg abbahagyná a televíziózást.”

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakazigazat2
2022. december 07. 08:12
Kálmán Szolga csak hozza a nőstény agresszivitást. Kuncze meg csak dörmög a háttérben. Vágó álkvízmester majd jól kiosztja a bandát remélhetőleg. Ja nem.
csulak
2022. december 06. 14:54
ennek a dktv-nek a neve az kenne legyen: Elkurtuk !
Morgan Le Fay
2022. december 06. 14:22
Nehezen bírtam ki, hogy ne nézzek bele mivel rukkol elő ez a sok morálisan és mentálisan retardált posztkomcsi f@x, legalább néhány kín perc vagy keserű röhögés erejéig... De megálltam. Szerintem másnak sem kéne nézni. A végén még emiatt ugrik meg a nézettségük és azt hiszik jók. És sokan kíváncsiak rájuk. Meg, hogy van létjogosultságuk és rajongótáboruk. Na neeeeem...
Jason Bourne
2022. december 06. 09:10
Le kellene szerződtetniük Pikács Violettát meg KO Lacit a Diridárétól mert ez kb. Budapest Európa Televízió színvonal. https://www.youtube.com/watch?v=ZuLZthQvWo8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!