Vučić Horgoson járt: a szerbiai rendőrségnek az a célja, hogy minden migránst eltávolítsanak a határövezetből

2022. december 17. 17:12

A migránsok messze elkerülik Horgost, amikor híre ment a rendőrségi akcióknak és amikor Aleksandar Vučić elnök a településen járt.

2022. december 17. 17:12
null

A migránsok megkeserítik a szerbiaik életét a magyar határ közelében, de akkor messze elkerülték Horgost, amikor híre ment, hogy a rendőrség akciókba kezd, pár nappal ezelőtt pedig – miután Tompán Novák Katalin magyar köztársasági elnökkel egyeztetett a migránshelyzetről – Aleksandar Vučić a szerbiai településen járt – számolt be a Szabad Magyar Szó.

A horgosi helyi közösség biztonsági bizottságának tagja szerint az a cél, hogy minden migránst eltávolítsanak a határövezetből, és befogadóközpontokba helyezzék el őket.

Nyitókép: Novák Katalin köztársasági elnök, valamint Aleksandar Vucic szerb elnök (b) és a cseh elnökválasztáson induló Andrej Babis korábbi cseh miniszterelnök a közös határlátogatásukat követően tartott sajtótájékoztatóra érkezik a déli határzárnál, Kelebián 2022. december 15-én.MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
counter-revolution
2022. december 17. 21:18
Vucsity házhoz hozza nekünk az állatokat. Sohasem voltam híve ennek a hamis szerb-magyar barátságnak, mert egy átverés. Orbán jól beetette ezzel a birkáit...
Odone Ricci
2022. december 17. 19:42
Kérdés: milyen irányba távolítják el őket ?
need-info
2022. december 17. 19:35
Az a kérdésem, hogy akkor eddig mi a faszra vártak? Mi ez a kibaszott tétlenség? 2022-t írunk bazzmeg és ez a kibaszott válság már 2015 óta tart, mi viszont azonnal reagáltunk, kerítéssel! Ne csak a szájuk járjon, hanem lássuk az eredményeket.
Sincero
2022. december 17. 18:36
Miért csak most?! Debuisset iam pridem. Mondjuk legkésőbb 2014-2015-ben. És nem Szerbia északi határán, hanem a délin. Milyen gazda az, aki nem tudja a házát rendben tartani?! A tüzet nem akkor kell oltani, amikor a ház már hamuvá égett; a tűz meggyulladását kell megakadályozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!