Lendvai Ildikó szerint Kádár Moszkva ellenében kacsintott ki, Orbán viszont most épp a fordítottját teszi

2022. november 27. 09:18

Dermesztően érdekes dolgokat mondott a veterán szocialista politikus.

2022. november 27. 09:18
null

Lendvai Ildikó Németh Péternek nyilatkozott a Klikk TV Mélyvíz adásában. Adyról például elmondta: „A mostani politikánál jobban szeretem, bár a mai napig élvezem a politikát is”.

Orbán sáljára így reagált: „ez nyilván nem véletlen történt s egy olyan eseményen, ahol jelen van a nemzetközi média is. Orbán a közönsége jobbszélével játszik, nekik üzent” – válaszolta. Hozzátette:

most meg éppen ellenkezőleg.”

Szerinte „újabb és újabb lyukakat lehet ütni azon a falon, amit az átláthatóság ellen épített a kormány, de ebben az ellenzéknek is szerepe kell, hogy legyen. Ahány kis rés nyílik ezen a falon, annyi helyre kell betenni a lábunkat és igenis, ezer üggyel bombázni a kormányt”.

Kép forrása: Klikk TV videója

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HZ72
2022. november 28. 17:10
Komcsi-náci buzi-geci hazaáruló féreg
yes_we_can
2022. november 28. 01:12
Hát igen.Aki nem is élt akkor,az is pontosan tudja,mennyivel jobb volt mindenkinek Kádárapánk idején.
Palmimi85
2022. november 28. 01:06
Úgy tudom, ennek a fehér, ateista, nőnek látszó fehérjehalmaznak a gyereke csinált a Ferencvárosba a szvárvány-néger "szobrot" Baranyi megbízásából!. Üzenem neki, nekem szimpatikusabb putyin, mint a hugyosjózsi! ... És ezzel nem vagyok egyedül!
Krupp Skya
2022. november 28. 00:13
Kádár János Moszkvára, Ildikó meg a nem lesz gázárra kacsintott ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!