Lakatos Márk: Jutalmazni kéne azokat, akik nem vállalnak gyereket

2022. november 15. 16:21

Megszólalt a stylist annak kapcsán, hogy most már nyolcmilliárdnál is többen vagyunk a Földön.

2022. november 15. 16:21
null

Lakatos Márk a TikTok-oldalán fogalmazta meg a véleményét annak kapcsán, hogy immáron nyolcmilliárd ember él a Földön„Nagyon szépen megkérek minden kretént, aki bárkit amiatt ekéz, hogy miért nem vállal, vagy miért nem vállalhat gyereket, hogy húzza le magát a retyón, jó? Mondom ezt úgy, hogy én nagyon örülök minden új csecsemőnek, aki a világra jön, és természetesen a szüleik és nagyszüleik örömének is. Viszont szerintem ebben a mostani helyzetben nemhogy büntetni, de inkább jutalmazni kéne azokat, akik adott esetben nem adnak újabb gyerekeket ehhez a nyolcmilliárdhoz” – kezdte meg a gondolatmenetének a kifejtését a stylist.

Hozzátette, biztosan nem úgy lehet megoldani a magyar nemzet csökkenésének problémáját, hogy bűntudatot, szorongást vagy komplexusokat plántálunk az emberekbe, vagy kirekesztjük őket amiatt, mert nem vállalnak gyereket.

„Azt hiszem, a magyar népesség növekedését nem azzal fogjuk előidézni, hogy embereket megbélyegzünk és bűnösnek nyilvánítunk, hanem azzal, drága politikusok, hogy

és azokat a gyerekeket, akiket a hetero szüleik mégis elhagynak, azokat pedig adott esetben a melegek nagy szeretetben és jó anyagi biztonságban felnevelhetik.”

@lakatosmarkstyle Senki ne csesztesse azokat, akik nem vállalnak gyereket! #fyp #fy #foryouba #nekedbe #magyartiktok #csillagszoro #túlnépesedés #nekedbelegyen #nohomophobia eredeti hang - Lakatos Márk

***

Miért nekem kell fizetnem azt, ha te gyereket akarsz?

„Kedves gyereket tervező honfitársam! Kérlek, mielőtt legközelebb védekezés nélkül közösülnél a partnereddel, tedd fel magadnak a fenti kérdéseket. Tedd fel azt a kérdést, hogy tényleg elég tudásod, intelligenciád, pénzed, felelősségtudatod van ahhoz, hogy egy emberi életet rádbízzunk? Fog ez menni akkor is, ha az adófizetők holnaptól egy forintot sem adnak erre a célra?

Nyitókép: TikTok-képernyőkép

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. november 17. 20:05
.............sajnálom, hogy a te szüleid nem voltak rászorulva erre........
5 si
2022. november 16. 19:22
Ó,te puruttya buzi, pfujjj
sadán
2022. november 16. 18:03
Anyádnak kellett volna ezt elmondani, talán akkor nem kellene téged se látni, se hallani. Mocskos buzi.
t34
2022. november 16. 13:53
Téged agyonverni, talán még most sem késő...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!