Visszautasítok minden olyan állítást, amely az ATV és Zugló Önkormányzata közötti szerződést a személyem önös érdekeként jeleníti meg

2022. november 12. 15:17

Zugló Önkormányzata nem tart fenn 100 milliókért önkormányzati tv-t.

2022. november 12. 15:17
null
Horváth Csaba

„Visszautasítok, minden olyan állítást, amely az ATV és Zugló Önkormányzata közötti szerződést a személyem önös érdekeként jeleníti meg. A személyemmel kapcsolatos igaztalan támadásokat a – nem tisztességes – politikai harccal együttjáró jelenségeként értelmezem, de itt az Önkormányzat és az ATV közötti teljesen transzparens és világos együttműködési szerződés van félremagyarázva, amellyel az együttműködő felek becsületét sértik.

Az elsöprő kormányzati médiatúlsúlyban és a kormányzati propagandamédia rendszeres félretájékoztatásával szemben az az érdekünk, hogy a zuglóiak a média minél szélesebb spektrumán tájékozódhassanak a lakókörnyezetüket érintő témákról. Zugló Önkormányzata nem tart fenn 100 milliókért önkormányzati tv-t, helyette annak töredékéből kötött néhány keretszerződést sokkal hatékonyabb elérést biztosító médiumokkal. Fontosnak tartom, hogy az itt élő lakosokat és a szélesebb körű nyilvánosságot is lehetőségünk legyen tájékoztatni a kerületben lévő történésekről.

Hiszem, hogy a stabil hosszú távú siker egyik kulcsa a jó kommunikáció, ami az egyeztetésen túl a tájékoztatást is magában foglalja! Akár csak a közelmúltban a covid járvány idején, most az energiaválság és egyre fokozódó megélhetési válság közepette is fontos, hogy az emberek tudják, hogy az Önkormányzat milyen támogatást tud nyújtani a rászorulóknak. A továbbiakban is mindent meg fogunk tenni a lehető legteljesebb körű tájékoztatás érdekében.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. november 13. 17:06
Etsadnak a nyírtassi tahónak ,még biciklire sincs...
írmag
2022. november 13. 15:45
Málészájú, aki a magyar parlament épületében izraeli zászló kitűzőt visel (biztos megkülönböztetésül), annak kosszú évtizedekig nem lesz hitele Magyarországon (még ez is tart).
Davidov
2022. november 13. 13:12
Dögölj meg a megemelt parkolásoddal együtt?!
Házam Hazája
2022. november 12. 23:05
Zuglóban mindenki vagy horváth, vagy Csaba. Nem kell szégyenkezned.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!