Horn Gábor a magyar-görögről: Ez egy értékelhetetlen barátságos meccs, nem is érti az ember, mi a fenét keresnek ott 60 ezren

2022. november 24. 22:44

Horn Gábor nem érti.

2022. november 24. 22:44
null

A Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában az egykori jobbikos politikus Pörzse Sándor cigányozott.

A műsorban ezen héten sem maradtunk erős mondatok nélkül. Az adásban szóba került Orbán Viktor nagy-magyarországos sálja is.

„Ez egy tudatos provokáció. Amikor Orbán megjelenik egy ilyen sálban, – szerintem neki nincs ilyen, sőt, személyesen ismerve azt is gondolom, hogy Orbán nem irredenta – meg kell tennie az üzenetet a sajátjainak, van erre igény a szélsőjobbos rétegekben” – kezdte a hír kommentálását Horn Gábor. A java azonban még csak ezután jött.

Dévényi István kérdésére, hogy ezt az igényt miért november közepén egy focimeccsen kell kielégíteni, az egykori SZDSZ-es államtitkár így válaszolt:

„Ez egy operetteseményen történt. Kezdődik a világbajnokság, itthon egy teljesen értékelhetetlen barátságos mérkőzésen 60 ezer ember van kint. ( egyébként „csak” ötvenezren voltak a Puskás Arénában a görögök ellen az utolsó percben 2-1-re megnyert meccsen, amely az év utolsó meccse, egyben Dzsudzsák Balázs búcsúmeccse volt - a szerk.) Nem is érti az ember, hogy mi a fenét keres ott 60 ezer ember. És akkor ott a miniszterelnök ebben a sálban megjelenik: ezek megrendezett történetek” – fejtegette Horn.

Érthető, hogy az egykori liberális politikus nem tudja elképzelni, mi visz rá tízezreket arra, hogy november közepén barátságos meccsekre menjenek, hiszen amikor pártja volt kormányon, még tétmeccseken is alig voltak pár ezren, sőt nem volt ritka a 300-400 fős válogatott meccs sem, amelyet még a televízió sem közvetített.

Vagy talán azért lehet ez furcsa Hornnak, mert a baloldali tüntetéseken is csak az általa emlegetett 60 ezer fő töredéke van jelen? Írja meg kommentben!

Az idézett jelenet az alábbi videóban a 25. perctől hallgatható meg.

Nyitókép: képernyőfotó

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Farkas Piroska
2022. november 26. 08:44
Minek szemlézni ezt az SZDSZ-es köcsögöt ??? HG már a focihoz is ért !!!
Házam Hazája
2022. november 25. 23:44
Guri Sörfőzde KÉZMŰVES csapolt sörök.
Vellalac
2022. november 25. 16:03
Pártjával, természetesen.
llnnhegyi
2022. november 25. 13:15
Hiábavaló a csimpaszkodásod a foci körül. Nem érted, ezért szűnt meg a pártod az SZDSZ! Azt pedig az emberek tömegei nem értették,hogy mit keres a politikában egy SZDSZ nevű korcspárt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!