„Szörny, elmebeteg, náci” – Gyurcsány ismét elszabadult a Facebookon

2022. november 24. 10:20

A baloldal vezére újabb magvas gondolatokkal örvendeztette meg követőit.

2022. november 24. 10:20
null

Erősen nyitotta a csütörtök reggelt Gyurcsány Ferenc. A baloldal vezére szerint 

Orbánnak nincs mondanivalója az egyetemes emberi fajról. Isten népéről.

Gyurcsány szerint a magyar kormányfő „náci módon magyar különlegességről, kiválasztottságról beszél (...) Csak azért, mert magyar, semmi dicsőség nem jár neki. Orbán ennek ellenkezőjét hazudja. Ha magyar vagy, jobb vagy” – írja a volt miniszterelnök, akinek végkövetkeztetése az, hogy

Orbán náci politikus. Mert a magyart fajnak, kiválasztottnak, felsőbbrendűnek tekinti, magát pedig az emberi világ feletti létvaló kiválasztottjának. Politikai szörny, mentálisan beteg”.

Gyurcsány szerint a kormány üzenete az, hogy „gondolj csak magadra”, ezzel pedig ellentétbe helyezi magát, mégpedig azzal, hogy segít a gyerekének megtanulni egy verset, és hazahozza „az iskolából a környékbeli fiúkat és lányokat, ha úgy adódik”.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sclerotic
2022. november 26. 09:00
Fletó addig készült, mígnem kikészült!
Lanter
2022. november 25. 13:00
Útban az agyérgörcs felé:))) ez az feri ne add fel most üsd a vasat míg 2/3 ad
egali
2022. november 25. 08:11
Ez már az "újra készülés"? Vagy még a régi? Vagy a teljesen kikészülés? Én már nem tudom követni.
bajai
2022. november 25. 07:52
Ilyen esetekben, amikor valaki valakit lenáciz, kellene alkalmazni a törvényt. "Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista és kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, büntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő" Aki OV náci politikusnak nevezi, az a náci bűnöket jelentéktelen színben tünteti fel. Aki az MH-t (vagy akár a Jobbikot) nácizza, az a náci bűnöket jelentéktelen színben tünteti fel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!