Gyurcsány bejelentette: Az árnyékkormány nem csak készen áll, hanem alkalmas is a kormányzásra

2022. november 01. 21:06

Az egykori miniszterelnök pusztán egy dolgot felejt el: áprilisban az emberek ezt máshogy látták.

2022. november 01. 21:06
null

Gyurcsány Ferenc a Facebookon jelentette be a „nagy” hírt: Az árnyékkormány alkalmas Magyarország kormányzására. Az egykori miniszterelnök pusztán egy dolgot felejt el: áprilisban az emberek ezt máshogy látták.

„A Dobrev Klára vezette árnyékkormány nem csak készen áll, hanem alkalmas is a kormányzásra” – fogalmazott a DK elnöke.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zilizi Gábor
2022. november 02. 23:46
Nos egy ideje az az érzésem hogy DK vezetői egy eszement tervben lehetnek. Úgy csinálják hogy a FIDESZnek jó legyen. Egy nyertes párt csak akkor létezhet ha létezik ellenfél is. Hangosnak kell lenni, aktívnak és itt ott hülyeségeket indítványozni no és aktív bolondokat alkalmazni. A FIDESZ sikere csak azért van és azért létezik mert az ellenfél hangos, okoskodó de semmire sem mennek vele mert lépés előnyben van a kormány. A témák választása amiről beszél a nép és ami összeköti azokat mindig úgy alakul hogy 50% FIDESZ Viktori ;-). Orbánt csak úgy lehetne legyőzni hogy ha nincs semmiféle ellenzék ha eltűne az ellenzék ami a FIDESZ győzelmi motorja. FIDESZ magától is szét pottyanna, olyan lassú víz partot mos féle képpen kéne próbálkozni és várni hogy hibázik Orbán. De aki mohó az mohó is marad. Ugye Gyurcsány bácsi?
SzabóGéza
2022. november 02. 18:01
A szemkilövető, a gyilkos apró unoka, és az impexes pirinénnye!!!! Ez a nemzetgyilkos klán, a FIDESZ 2/3-ad örökös záloga!!!!:))) Ti már nem kelletek senkinek!!! BUKOTTAK!!!!
Dunhill67
2022. november 02. 17:55
hagyjátok,had játszadozzanak....majd ha végérvényesen el lesznek zavarva a magyar politikai közéletből,milyen jól fog mutatni az önéletrajzukban (amit a tescóba adnak be mint árufeltöltő),hogy "árnyékszékminiszterelnök" :)
madar299
2022. november 02. 17:22
El Qro Böszme , viccet mesél : "készen állunk a kormányzásra " . "Úgy tettünk mintha kormányoztunk volna . . ."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!