„Berlinnel szemben Brüsszel soha nem csinál politikát” – itt a REAKCIÓ PLUSZ Mráz Ágoston Sámuellel

2022. november 11. 09:00

Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal a Nézőpont Intézet vezetőjével, Kohán Mátyással és Kacsoh Dániellel.

2022. november 11. 09:00
null

***

Lesz-e kormányválság Németországban? Szembeszáll-e a német politika az uniós központtal? Mi lehet a következménye Herszon feladásának, merre tovább orosz hadsereg? Mi következik az Egyesült Államok félidős választásaiból? Miért mondhatott le Palkovics László iparügyi miniszter? Ezekről is szó esett a Mandiner heti kibeszélő podcastjában, de kiálltunk a Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester által betámadott Szalai Szilárd (Pestisrácok.hu) mellett is.

A beszélgetés itt is meghallgatható:

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Davidov
2022. november 12. 05:03
Fizetett "elemzők, szakértők"...vége a világnak?!
Davidov
2022. november 12. 05:03
Fizetett "elemzők, szakértők"...vége a világnak?!
JohnDoe1984
2022. november 11. 11:18
Valaki tudná nekem definiálni, hogy mi az hogy "Brüsszel"? Mi az benne, aminek mi nem vagyunk részesei? Milyen fontos döntések születnek meg ott, amit nem fogadnak el a magyar kormánytagok, a magyar kormányfő, vagy ami nem demokratikusan a többi ország küldötteinek többségi jóváhagyásával történik? A milliárdokból évek óta arcunkba tolt ellenségképzésen kívül nem sok, a társadalom szempontjából értékes eleme van ennek a "Brüsszelezésnek". Kíválóan lehet mutogatni rá, mint legfőbb bajaink okozójára, mert nyilván a magyar kormány 12 éve nem hibás/felelős semmiért sem. A Balássy Gyula vezette New Land Media Kft. köszöni szépen a megbízásokat, a mostani "nemzeti konzultáción" is keresett 7.800.000.000 forintot, ami 1.292 átlegfizetést (503.000) kereső dolgos munkásember 12 hónapnyi bére. Szóval milyen haszna is van mindebből a társadalomnak?!
lazio154
2022. november 11. 10:01
Berlin maga az unió, így önmaga ellen nem politizál. Adolf álma megvalósult, létrejött a germán élettér! Ők úralják gazdaságilag egész Európát. Frankfurtban még pénzt is teremtettek hozzá, csak nem márkának hívják. Még néhány millió hektár gabona termőföld híányzik, most megy érte a csata. Kicsi idő és kész a III. Birodalom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!