Élő adásban akarják elmondani követeléseiket a diákok

2022. november 10. 14:43

Az Egységes Diákfront ultimátumot adott az MTVA-nak.

2022. november 10. 14:43
null

Az Egységes Diákfront a 24.hu szerkesztőségéhez eljuttatott közleményében emlékeztetett arra, hogy eddig a március 16-ai demonstráció, a szeptember 2-ai vonulás, az október 5-ei hídfoglalás és az október 11-ei tüntetés szervezőjeként

elmaradt meghívása, ezért immár követeli a szereplést a köztévétől.

Hét napja van reagálni a köztévének

A szervezet jelezte, ha megfelelő módon nem mutathatja be a magyar népnek a közoktatás helyzetét, megmozdulásait a jövőben az MTVA székházánál is folytatni fogja. Levelükben ultimátumot adtak az MTVA-nak: hét napon belül várják a választ, viszont a meghívást csak akkor fogadják el, ha az interjú:

  • az M1 televízióban,
  • hétköznap, főműsoridőben (18:30 és 21:30 között),
  • legalább öt percig,
  • élő adásban zajlik.

Az Egységes Diákfront támogatóit is megszólította. Mint írták, amennyiben az M1 nem méltatja őket válaszra november 16-ig, akkor közösen az MTVA-székháznál követeljék a megfelelő tájékoztatást az oktatás helyzetéről – adta hírül a 24.hu.

Nyitókép: Egységes Diákfront Facebook-oldala

Összesen 291 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2022. november 13. 19:04
Somfa bottal elfenekelni őket és visszazavarni a suliba őket,taknyos orrúak.Keményen kell velük bánni , jó módszer hogy egyetlen hiányzás amit politikai zavarkeltéssel csinálnak kicsapni őket minden iskolából.Rengeteg culágerre és lapátos emberre ,utcaseprőkre van szükség
Volo
2022. november 11. 16:24
Libsi világ... nyúl viszi a vadászpuskát..... a befőtt, a jogaira hivatkozva, elteszi a nygymamát....
orygabor
2022. november 11. 10:20
Jó látni ezeket az aranyos fiatalokat, hogy van még a kommunizmusnak tartaléka. Magam ugyan nem gondoltam, hogy életem alkonyát, miként hajnalát is, a bolsevizmus fogja megvörösíteni, de lehet, hogy így lesz szép. Mintegy keretbe fogja majd életpályámat.
orygabor
2022. november 11. 10:02
Én mindenképpen szorítok, hogy az MTVA-n elmondhassák, amit akarnak. Azt úgyse sokan nézik. Nem mernek kiállni nagyon a nyilvánosság elé, mert hamar leégnének. Ha komolyan gondolnák, az RTLKlub előtt dühöngenének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!