Szabó Tímea a szociális törvény módosításáról: Gyomorforgató ez az embertelenség!

2022. november 22. 19:03

„Stop Lex Megdöglesz!" feliratú pólóban tiltakozott a Párbeszéd kedden a parlamentben a tervezett módosítás miatt.

2022. november 22. 19:03
null

„Stop »Lex Megdöglesz«! A Párbeszéd ma (kedden) az ülésteremben tiltakozott az időseket, betegeket, fogyatékkal élőket eltipró szociális törvény fideszes módosítása ellen!” – írta közösségi oldalán Szabó Tímea, a Párbeszéd poliikusa. 

Az akcióról pedig egy képet is megosztott a közösségi oldalán.

„Gyomorforgató ez az embertelenség!” – zárta gondolait az ellenzéki képviselő.

„Hullazsákokba” bújtak a tiltakozók a Kossuth téren

Eközben a Parlamenten kívül is tiltakoztak a a szociális gondoskodásban részt vevőkre vonatkozó rendelkezések megváltoztatása ellen. a szavazás eredményével egyet nem értő demonstrálók fekete zsákokba bújtak.

„Hullazsákokba" bújtak a tiltakozók a Kossuth téren

Kedden tárgyalta az Országgyűlés a szociális törvény módosítását, melyet végül 134 igen szavazattal, 54 ellenvoks mellett fogadtak el. A szavazás eredmény nem mindenkinek tetszett. Mindenki felelős önmagáért - tartalmazza a szociális törvény módosítása, amely kiemeli az egyéni és hozzátartozói felelősséget az egyén szociális biztonságáért, képességeiket és lehetőségeiket figyelembe véve.

Orbán Viktor már egyszer helyretette Szabót a „megdöglesz” kifejezés miatt

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, nem először használta a törvénymódosítás kapcsán a képviselőnő a „megdöglesz” kifejezést . Korábban már a miniszterelnök is helyretette emiatt Szabó Tímeát.

Orbán Viktor akkor úgy fogalmazott:

Szabó Tímea vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Szabó Tímea Facebook-oldala

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Scio
2022. november 24. 11:12
timcsiKÉM, te ezen ostoba póló nélkül is gyomorforgató vagy! Ezt csak fokozod, ha meg is szólalsz!!!
KBA98
2022. november 23. 17:35
Fogalmuk sincs arról, hogy gazdag, híres emberek mennyit fizettek azért, hogy a szülőket az elfekvőben tartsák! Aki még nem járt ilyen helyen, most gyorsan pótolja, aztán megszólalhat!
Lajoss
2022. november 23. 16:06
A gondoskodó állam..az biztos nem Magyarország..
masikhozzaszolo
2022. november 23. 16:00
Vannak hozzászólók, akik itt személyes kapcsolatra vágynának Tímeával. Régen úgy volt, a férfiak nőztek, a nők hímeztek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!