„Azt a kifejezést, hogy dögöljön meg, talán mellőzhetnénk!” – tette helyre Szabó Tímeát a parlamentben Orbán Viktor

2022. november 02. 16:07

Szabó Tímea „Lex megdöglesz” törvényről beszélt szerdán a parlamentben.

2022. november 02. 16:07
null

Szerdán az azonnali kérdések órájában válaszolt az országgyűlési képviselők kérdéseire Orbán Viktor. A miniszterelnökhöz Szabó Tímea is tett fel kérdést, melynek végén úgy fogalmazott, 

mit is jelent a „lex megdöglesz törvény”? 

Orbán Viktor úgy reagált válaszában, hogy a párbeszédes politikusnak talán nem kellene olyan kifejezést használnia, mint a „megdögleni”.

– fogalmazott a miniszterelnök. 

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. november 04. 05:16
A Rákóczi-téren egy útszéli, STRICHELŐ mocskos rohadék kúrva NORMÁLISABBAN VISELKEDIK MINT EZ A sz.t. nevű, egykor nőnek kinéző baszóállat.Pfúj!!
vicomt
2022. november 03. 16:37
CIA-ügynök takarodj!!!!
espoir76
2022. november 03. 11:39
Borzasztóan alacsony a léc az ellenzéki képviselői jelöltségre és képviselőkre vonatkozóan. Trágárság nélkül képtelenek szinte bármilyen megnyilvánulásra, azt gondolják, hogy ezzel nyomatékosítanak és igazságot mondanak. Régen nem voltak ilyen tiszteletlenek a képviselők, sajnálom, hogy ilyen mélyre jutott a "Tisztelt Ház" színvonala ilyen semmire sem jó képviselők bekerülésével....
Parm
2022. november 03. 10:39
A Timi másodállásban házmester.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!