„Putyin finom fasza” megihlette az egyik tüntetőt

2022. október 23. 17:29

Az orosz elnök nemi szerve is felbukkant az elégedetlen tanárok és a baloldal közös tüntetésén.

2022. október 23. 17:29
null

Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, október 23-án, vasárnap délután tüntetés zajlott Budapesten. Dobrev már napokkal ezelőtt utcára hívta az embereket, a PDSZ is mozgósított, így most együtt vonulgatnak a tanárok Apró Antal unokájával. Az egyik tüntető egy kifejezetten szofisztikált:

– feliratú táblát lóbált. A tábla sarkán az ismeretlen férfi feltüntette: ismeretlen költőtől származik az idézet. Egy másik tábla tanúsága szerint pedig „szar minden!”

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P.Gy.
2022. október 24. 16:53
...és ez a tanárok sztrájkja volt? Azért nem kis feladat a mai fiatalságnak emberré válni! ( Ha már a tanárok szellemi színvonala is itt van) Azért biztos vagyok benne, hogy nem ez a helyzet! Ezek a tüntetők! Ha tanárok, akkor erre alkalmatlanok. Bár nagyobb részben ( szerencsére) közük sincs az oktatáshoz. Ez a hataloméhes, karrierista senkiházi csőcselék, akiknek teljesen mindegy az ok, csak ott legyenek ahol bomlasztani lehet. Sajnos a szofisztikált kúltúra még nem a sajátjuk.
Asztis
2022. október 24. 09:11
Legalább vicces, én hahotáztam rajta. Mj:a tényleges mondanivalója egy baromság
Alcofrybas
2022. október 24. 08:12
Putyin fasza népszerű. Van ott arany, áradat, olaj, gáz s mi jó falat. Szem-szájnak ingere. Megy a sorban állás. Cetlitépés. Go Ahead
balbako_
2022. október 24. 07:25
Azért írta és nem mondta, mert teli volt a szája Bidé fonnyadt faszával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!