„Verekedett” a sportközpont bemutatóján a volt magyar honvédelmi miniszter (VIDEÓ)

2022. október 12. 19:34

A látottak alapján nem szívesen balhéznánk össze a KDNP-s Simicskó Istvánnal.

2022. október 12. 19:34
null

Simicskó István, korábbi honvédelmi miniszer a Facebookon mutatta be harcművészeti képzettségét. Kevesen tudják, de a KDNP-s politikus 29 éve gyakorolja a wing-tsun kung-fut, és a közelmúltban megszerezte az 5. fokozatú mester címet. A Wing Tsun Kung Fu bemutatóra az új szarvasi Honvédelmi Sportközpontban, az épület átadója alkalmából került sor. 

Nyitókép: MTI / Máthé Zoltán

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. október 13. 20:59
Kb.ennyi a tudománya..:)
..--..
2022. október 13. 17:14
-zsoltkom- Már a 29 év a wing-tsun kung-fuval is elismerést érdemel. Nem olyan könnyű kitartónak lenni.
Gyzoltan
2022. október 13. 08:15
„Verekedett” a sportközpont bemutatóján a volt magyar honvédelmi miniszter (VIDEÓ) Ez a cím, a felvezetés! Egyértelmű! A „Verekedett” szó idézőjele kétségtelenné teszi, hogy nem igazán verekedett! -amint magam is többnyire "nemzeti" kormányzatról beszélek... Az idézőjel használata a kormányzat esetében jogos és igazolt: "Teljes körű ellenőrzési eljárás alá vonja Magyarországot az Európa Tanács" Nos ilyen, egy valóban magyar nemzeti kormányzat alatt nem fordulhat elő, a regnáló hatalom esetleg nem nemzeti, vagy nem kormányzat, talán tartományi Helytartótanács!
kizökkentidő
2022. október 13. 07:57
Ha ennyire kell a kattintás inkább írjátok ki, hogy kattintsunk ide, de ne csapjatok már be minket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!