Schilling Árpád egy szlovén lapnak: Magyarországon az emberek könnyen alkalmazkodnak a rendszerszintű rasszizmushoz

2022. október 03. 10:05

A négy éve Franciaországban élő rendező szerint hazánkban minden kivívott jog újra megkérdőjeleződik.

2022. október 03. 10:05
null

A szlovén Rtvslo.si interjút készített Schilling Árpád rendezővel, aki elmondta: Magyarországon azt látja, hogy az emberek könnyen alkalmazkodnak a rossz politikához, a rendszerszintű rasszizmushoz és az egyenlőség hiányához. Schilling szerint minden kivívott jog újra megkérdőjeleződik,

Magyarországon van hárommillió ember, akik ugyanúgy gondolkodnak, az ezen a körön kívül esők pedig nem találják a közösséget,

amivel azonosulhatnának. A rendező kiemelte, sokan elhiszik, hogy az ukránok felelősek a háborúért, mert nácik. A szlovén hírportál kiemelte, Schilling négy éve Franciaországban él, Magyarországon a színházi életben sem érezte már az összefogást, megosztottnak találta.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2022. október 03. 19:07
A magyar történelem legnagyobb tragédiája nem Mohács, hanem ezeknek a kazároknak a 19. századi beengedése volt.
Takagi
2022. október 03. 18:50
Köpedelem.
incze
2022. október 03. 17:50
végignéztem a mandiner csürhe hörgését. már a cikk címéből tudható volt - schilling vörös posztó, mogyoróföld rasszizmusa vörös posztó, és a mogyorók szolgalelkűsége, közönyös alkalmazkodása lényegében mindenhez, szintén vörös posztó errefelé -, hogy a csürhe rituális vértolulást kap (persze inkább mímel). ilyenkor ki-ki szókincse és műveltsége szintjén elismétli kukk ugyanazt a mosdatlan káromkodást, sunyi vagy nyílt zsidózást, szimpla kurvanyázást, amit bárminek a kapcsán elismétel. (igaz, a kormányuk is ezt csinálja, most épp szankció a bűvszó.) mire jó ez? és főként, de hogy ne lógjak ki nagyon a tónusból, szép csendben kérdem: hogy a büdös picsába nem únjátok még mindig magatokat, de kurvára?
syphax
2022. október 03. 17:33
NYUGI KISPÖCÖRŐ! A NYILVÁNOS--RIVALDA ELŐTTI-- FASZVERÉS JOGÁT MEGHAGYTUK NEKTEK....ÚGYHOGY KEZDHETED...APUCI.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!