A lányok nem beszélnek csúnyán, kedves Lili

2022. október 25. 15:27

A liberálisok új projektje láthatólag az, hogy egyre fiatalabb gyerekeket küldjenek a politika arcvonalába.

2022. október 25. 15:27
null
Paranoid Android
Paranoid Android

„Lehetne mondani: egyetértek veled, de kérlek ne káromkodj, ne beszélj csúnyán, mert rossz hallgatni.

Különösen mert az említett “gondolkodó” a trágárságokon és a liberális narratíva felmondásán kívül semmit nem tett hozzá a diskurzushoz. Azt, hogy Lili valójában milyen, azt csak a barátai, az osztálytársai, a tanárai és talán a szülei tudják. Nagyon remélem, hogy nem olyan, amilyennek látszik.

A liberálisok új projektje láthatólag az, hogy egyre fiatalabb gyerekeket küldjenek a politika arcvonalába. Olyanokat, akiknek láthatólag fogalmuk sincs a tágabb kontextusról.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A nagy vonatrablás
2022. október 26. 17:26
A jövő nemzedéke.
..--..
2022. október 26. 07:09
-zsoltkom- "A lányok nem beszélnek csúnyán " A keresztények nem hazudnak... gondolták, hogy gondolja Jézus Krisztus. Egy Mária Magdolna aktív kurvaként a férfitárssaságban, amikor éppen izélt... kizárt, hogy használta volna a fasz szót, annyira illedelmes volt. :)
LancelotDuLac
2022. október 26. 03:34
„Kijött neki b'meg!” – Tóth Gabi nem bírt magával, tombolni kezdett.... Tóth Gabi a produkció közben még önkéntelenül káromkodott is egyet örömében, annyira tetszett neki a versenyző produkciója. Ő pénzért káromkodott az egész ország előtt!!! https://ripost.hu/huha/2021/09/kijott-neki-bmeg-toth-gabi-nem-birt-magaval-tombolni-kezdett
Zizike
2022. október 25. 22:56
A 40 év élettapasztalat beszél belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!