Momentumosok magyar zászlóval tekerték körül a Szabadság téri szovjet emlékművet

2022. október 22. 19:58

Gelencsér Ferenc szerint – írta a videós Facebook-posztjában – a megszállás szobrának nincs helye a Szabadság téren.

2022. október 22. 19:58
null

Gelencsér Ferenc videós Facebook-posztban számolt be arról, hogy két párttársával magyar zászlóval tekerték körül a Szabadság téri szovjet emlékművet. A Momentum elnöke azt írta, „Gyalázatos, hogy a mai napig Budapest főterén van a Szovjet megszállás emlékműve. Ha elvinni nem is tudtuk, egy kicsit alakítottunk rajta”.

Majd azzal zárta a bejegyzését, hogy az „igazi megoldás az lesz, ha végre kimondjuk az igazságot és aszerint cselekszünk: a megszállás szobrának nincs helye a Szabadság téren”.

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2022. október 23. 21:11
A sok 1-es után most beírtam egy 5-öst is.
orygabor
2022. október 23. 18:53
Nahhát, valami csoda történt! Ma reggelre hirtelen nagy hazafiaká váltak ezek a cégéres hazaárulók!
Tatulus
2022. október 23. 18:11
Dehogynem. Végre is hajtanák, ha hagynák. Miért pont most jutott eszükbe? S nem védelmére siet bárki, hanem nem kívánja senki a feszültségeket fokozni egy olyan állammal, ami jelenleg a nélkülözhetetlen nyersanyagot szállítja nekünk. Sokatmondó, hogy kik szeretnék az ügyet feltupírozni, akár a lakosság kárára is.
nempolitizálok
2022. október 23. 13:20
Ami egyébként azért fura, mert többségében ezek zsidók, azaz inkább megköszönnék nekik. A későbbieket is. Az oroszok nélkül ugyanis apu, anyu maradt volna az a proli aki 45 előtt volt, nincs budai villa, nincs zabrálás a zsidó és nem zsidó javakból, nincs puszi állás. Magyarkodniuk inkább az EP székházban kellene, ahol viszont naponta árulják el Magyarországot. A szülőkhöz hasonlóan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!