Reagált Bajnai a DatAdat botrányra: állítják, nem csaltak adót, minden jogszabályt betartottak

2022. október 28. 15:13

A korábbi miniszterelnök szerint az egész ügy csak egy lejárató kampány.

2022. október 28. 15:13
null

Bajnai Gordon Facebook-posztban reagált a DatAdat ügyre. A volt miniszterelnök szerint az egész egy lejárató kampány, s kifejtette, hogy 

Hozzátette, hogy a 14%-os közvetett tulajdonában álló Datadat Professional Kft. „mindig minden jogszabályt betartott, az ellene felhozott vádak alaptalanok, ezt vagy egy tisztességes vizsgálat vagy – ha ez nem lehetséges – akkor egy bírósági ítélet igazolni fogja”.

Leszögezte, hogy aki a személyével, vagy az általa tulajdonolt vállalkozással szemben hazugságokat vagy rágalmakat terjeszt, az bíróság előtt fog felelni azért.

A teljes reakcióját ide kattintva olvashatja.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. október 28. 17:18
Exminiszterelnök Úr! És szívesen elhinném, hogy a cége "minden jogszabályt betartott. De! Akkor miért nem a NAV-nál bejelentett könyvelőjük végzi a cég könyvelését? Ön azt mondta, hogy a "fővárosi városháza eladása" ügy kapcsán az Anonymus által nyilvánosságra hozott hangfelvételen elhangozottakban Önt csak "ártatlanul" belekeverték az ügybe. Szívesen hallnék arról, hogy kik voltak azok a "jóbarátok", akik Önt ártatlanul belemártották ebbe, és tett-e valaki ellen feljelentést a jó hírnevének csorbítása miatt! De amíg ez tisztázódik, addig sajnos és kicsit kételkedem!
Ólat a trolloknak
2022. október 28. 17:08
Majd az utolsó szó jogán elmondhatod tülökorrú.
pepu
2022. október 28. 16:52
"minden jogszabályt betartottak" Mindig ez az elgépelés. Helyesen: minden jogszabálynak betartottak
certus
2022. október 28. 16:44
Nemértettünkhozzá Ottsevót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!