1956 hősei a külügyminisztérium homlokzatán

2022. október 22. 22:45

A magyarság soha nem mondott le a szabadságról. Sem akkor, sem most – írta Facebook-oldalán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

2022. október 22. 22:45
null

Szijjártó Péter a Facebook-oldalán posztolt arról, hogy 1956 hőseit kivetítették a Külügyminisztérium homlokzatára. „A magyarság soha nem mondott le a szabadságról. Sem akkor, sem most” – írta a külgazdasági és külügyminiszter.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton84
2022. október 23. 15:28
Ruszkik haza!
..--..
2022. október 23. 09:33
-zsoltkom- "A magyarság soha nem mondott le a szabadságról. Sem akkor, sem most " Csak Szijjártó... " Barátságért kitüntetést vett át az orosz külügyminisztertől " /kormany.hu/ " Ruszkik haza! – felemelő, felkavaró és megrázó képek 1956-ból " https://bit.ly/3MV84PN https://bit.ly/3VUC4iQ https://bit.ly/3CZiYiN
Osztap Bender
2022. október 23. 07:23
Vajon a "valódi hősök" képei láthatóak a kivetítésen, vagy az utcai lincselőké, a muszkavezetőké, az idióta, magukat nemzetközi tényezőnek vélő fegyveres csoportocskák vezetőié, az elbukott forradalom után a bajtársakat cserben hagyó és lelépő, nyugatról tovább uszítóké, a külföldre menekült fiatalokat "kémkedési" céllal a biztos halálba hazaküldő gyilkosoké? Talán még a "hős" Pongrácz Gergely és Király Béla is látható a homlokzaton?
tevevanegypupu
2022. október 23. 07:22
Szánalmas, szerencsétlen próbálkozások ezek itt az idióta DK hivektől, akik a megmaradt egyetlen rendszerváltó pártot akarják sározni és Magyarország ötször megválasztott miniiszterelnökét. Ezek a tények..az ábránd meg ott üldögél az árnyéktrónszéken Dobrev Klára személyében..Oroszok pedig ha jól tudom jelenleg nincsenek Magyarországon..mikor a szovjetek kivvonultak innét, sajnos az őket szolgáló csürhét iitthagyták..jelenleg Összefogás cimén ártannak..és hajlonganak Brüsszelben..Ők a büszke szlovákok meg románok akik magyar képviselők ellen támadnak..Kanadából meg Amerikából küldött Cseh meg Berg ügynökök..Fekete-Győr meg Gelencsér államférfiak szavazói..a NOlimpia ócska támogatói..Gréczi Zsolt kezét szorongató kulturlények..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!