Perintfalvi Rita: Micsoda embertelenség ez!!!???

2022. szeptember 13. 14:47

Az abortusztörvény kapcsán szólalt meg a feminista teológus.

2022. szeptember 13. 14:47
null

Mint arról mi is beszámoltunk, egy új rendelet szívhang meghallgatásához köti az abortusz elvégzését. A döntés kapcsán Perintfalvi Rita is megszólalt Facebook-oldalán, „nőkínzó törvénymódosításról” beszél, és felidézett egy Fülöp-szigeteki emléket. Mint írja: 

„Néhány éve Manilában, a Fülöp-szigetek 14 millió lelket számláló, elképesztően szegény fővárosában jártam. Ahol nemcsak a nyomornegyedekben, de a luxusszállodák közvetlen közelében is az utcákon, a parkokban, a fákra aggatott hálókban tengették életüket emberek százezrei. Iszonyúan magas a nők és leányok elleni nemi erőszak mértéke, s így a nem kívánt terhességek száma. Egyik forró délután, amikor a város egyik propaganda célra használt luxusmúzeuma mellett sétáltam, olyasmit láttam, amit szemlélve úgy éreztem megáll a szívverésem és azon nyomban meghalok a látvány szörnyűségétől. Egy huszonéves fiatal anya sétált át a nyolcsávos úton, a hátán cipelve egy csecsemőt és maga mellett kísérve egy másik aprócska gyermeket, aki tudott már járni. Teljesen mezítelen volt, még cipő sem volt az apró lábain, amelyeket szorgoson kapkodott az égető aszfalton. Az anya a nyolcsávos út közepén hirtelen elengedte a csöppség kezét, aki elkezdett elsodródni tőle. Egyre beljebb és beljebb. A nő arca holtfehér volt, de nem indult be benne semmiféle pánikreakció. Nem rohant a gyermeke után. Le volt bénulva, csak figyelte, ami történik. S az autók csak jöttek és jöttek. Dudáltak, többen kiabáltak. De a nő dermedten bénult maradt. Ekkor megértettem, azt akarja, hogy a gyermekét halálra gázolja egy autó, mert még az is kegyesebb halál, mint az, hogy éhen fog halni, hiszen nem tud neki ételt adni. Mert nincsen miből. És nem segít senki. A csecsemőt még tudta vézna teste tejéből valahogy táplálni, neki még volt talán néhány hónapja, de a másiknak nem. Nem is tudom mi tartotta még életben ezt a szerencsétlen nőt. És vajon meddig. Végül valami csoda folytán mindhárman átértek az úton, de a nő terhei nem lettek könnyebbek, számára és gyermekei számára nem volt lehetőség a túlélésre. Biztos volt a halál. Mégpedig az éhhalál. Csak az ideje volt kérdéses.”

Bejegyzését Perintfalvi azzal zárja, hogy nem érti „hogy lehetett ilyesmit törvénybe iktatni egy átfogó anyasegítő program bevezetése nélkül”, valamint azt a kérdést teszi fel, „mennyi bántalmazást engedtek meg még törvénybe iktatni?”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Veszprémi Buda
2022. szeptember 14. 22:14
Kezdem úgy érezni, hogy ennek a nőnek a szemlézése egyetlen dologra jó: még több olvasót elrettenteni tőle (és azoktól, akiket képviselni vél). Mert máskülönben végtelenül roncsoló és káros, már csak rápillantani is.
1000bocs
2022. szeptember 14. 12:44
Elfelejtetted hozzáteni hogy te mint víztől duzzadó, zsíros és elkényeztetett, privilégiumoktól terhelt fehér nő CSAK OTT ÁLLTÁL ÉS NEM TETTÉL SEMMIT. A szép, művészfilmszerű meséd gyenge pontja ez...te mint szemtanú mit tettél? megmentetted a kislányt? megmentetted őket az éhhaláltól? Vettél nekik ruhát? Kiürítetted az itthoni bankszámláidat, segítettél, rájuk költötted? Nem. Még egy fagyit sem vettél, te szemforgatóan hazug, kettősmércés, nárcisztikus. aljas nőszemély. Te mint szemtanú aki ott volt és segíthetett volna, BŰNÖS VAGY, ÉN PEDIG NEM. Pláne a magyar kormány nem. Azzal hogy meg kell hallgatnod a magzati szívhagot mielőtt elpusztítod azt, nem a nőket támadja a magyar kormány. AZZAL HOGY MEG KELL HALLGATNOD A MAGZATI SZÍVHANGOT MIELŐTT ELUSZTÍTOD, A MAGYAR KORMÁNY NEM A NŐKET, CSUPÁN AZ ÉRDEKBŐL AZ ABORTUSZT PROPAGÁLÓ FEMINISTA NARRATÍVÁT TÁMADJA. Sikeresen. Nem véletlenül nyüszítesz.
citromosParizer
2022. szeptember 14. 08:49
meg sem kell szólalnia, a több éves kútmérgezésével és egyházgyalázásával ez az igazán buta elérte, hogy kb ő maga legyen a legjobb érv az abortusz mellett :D amúgy ha elhúzna és nem posztolna többet magyarul, akkor kifizetném neki a költözést a Fülöp-szigetekre, ha már annyira jó példa neki :)
Göby
2022. szeptember 14. 08:13
Ez a nő, nem kívánt terhessége az országnak ... Az Eu erőszakosságából fogantatott ... Nem lehetne ezt a nőt abortálni? o.O
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!