Orbán Viktor: Hét éve ezen a napon volt a röszkei csata!

2022. szeptember 16. 08:34

A kormányfő közösségi oldalán posztolt az évforduló kapcsán.

2022. szeptember 16. 08:34
null

„Hét éve ezen a napon volt a röszkei csata. Hazánk déli határát illegális migránsok ezrei ostromolták.

– írta Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldalán.

Nyitókép: Facebook

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2022. szeptember 16. 14:46
Tényleg ekkora a baj, hogy nevetséges módon ezzel muszáj tematizálni?
LancelotDuLac
2022. szeptember 16. 13:06
Győztek a migránsok ezen a napon (is), - keresztül rohantak egész Mo-n akadály nélkül, de érdekes módon egy se maradt, mert látták, hogy rosszabb ez a hely, mint ahonnan menekültek! xDDDDD
FeketeFehér
2022. szeptember 16. 11:44
"Röszkei csata" :))))))))))))))))))))))))))))))))
Ferenc88
2022. szeptember 16. 11:43
Kedves Fidesz hívek! Érdeklődni szeretnék, hogy mit gondoltok, hogy ebben a "röszkei csatában" melyik muszlim többségű ország hivatásos hadserege támadta meg Magyarországot és Európát? Csak azért kérdezem, mert már ott tartotok, hogy ez ugyanolyan hadtörténelmi esemény, mint például a Don-kanyar, az augsburgi csata vagy a muhi csata. Komolyan azt gondoljátok, hogy itt Afganisztán, Irak, Szíria, vagy bármelyik más muszlim többségű ország kormánya küldte a hivatásos hadseregét Magyarország és Európa meghódítására? Tehát itt szerintetek "hadiállapotban álltunk illetve azóta is állunk" ezekkel az országokkal? Tehát szerintetek itt két ország közötti konfliktusról volt illetve azóta is van szó? De akkor szerintetek melyik muszlim többségű országgal állunk "hadiállapotban"? Afganisztánnal, Irakkal, Szíriával vagy bármelyik másikkal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!