Magyar Nemzet: Árnyékkormányt alakít Gyurcsány Ferenc

2022. szeptember 16. 11:19

Napokon belül, Dobrev Klára vezetésével.

2022. szeptember 16. 11:19
null

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke napokon belül árnyékkormányt alakít felesége, Dobrev Klára vezetésével – írta a Magyar Nemzet pénteken az online felületén.

A lap pontosan meg nem nevezett forrásokból úgy értesült: a volt kormányfő gyakorlatilag ezt készítette elő az utóbbi időszakban Facebookon közzétett posztjaival. Hozzátették: Gyurcsány Ferenc hónapok óta folyamatosan azt írta a közösségi oldalán, hogy készülnek valamire. „Ezekben a bejegyzésekben Gyurcsány becsmérlő szavakkal bírálta a miniszterelnököt, a kormányt, és rendszerváltásról, lázadásról, új, nyugodt időszakról beszélt” – fogalmazott a Magyar Nemzet. A rendszer lebontásával összefüggésben közölte, ellenzékinek lenni hazafias kötelesség, a rosszul működő rendszert bontani hazafias tett - idézték a volt kormányfőt, aki pénteken azt írta közösségi oldalán: „Szóltam: készülünk. Szólok: felkészültünk.”

(MTI)

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obsitos0
2022. szeptember 16. 23:27
Kíváncsian várom a haláltmegvető bátorságot tanúsító kormánytagok névsorát. Ui. ennek, az IGAZI kormánynak még 3,5 éve van a ciklusból, az összes jelölt ellen bőven van ideje gyakorolni a DIKTATÚRÁT, amivel már megvádolta az EP, pénzt már úgysem kapunk onnan, tehát nyugodtan, tisztelt Szolgálatok, titkosak és nyíltak, NAV, rendőrség, utcaseprők, lehet nyaggatni Őket!!! :-)
Dolll
2022. szeptember 16. 15:15
Arnyékra vetődnek majd. Most is.
rrrrrr
2022. szeptember 16. 13:20
Gyurcsány kepviseli a komcsi multat, Orbán a rendszervalto kihivo volt. A pinokkio nem tudja feldolgozni a kozottuk levo karrier beli sikeresseget, ezert nem engedik el a dolgot, nem a penz miatt a fletoek. Sztem a gyurcsany gyerekei meg csak az apjuk nevet sem viselik annyira tudjak ok maguk is h senkihaziak.
Zod
2022. szeptember 16. 13:06
Éreztem én, hogy valami hiányzik, csak azt nem tudtam mi!!! Gyurcsány Ferencné árnyék-miniszterelnök. Ez kell a nemzetnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!