Ma bemutattam az Árnyékkormány tagjait

2022. szeptember 19. 14:44

Az ő tapasztalatuk tesz minket kormányzóképes alternatívává, és az európai Magyarország utolsó reményévé.

2022. szeptember 19. 14:44
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára

„Ma bemutattam az Árnyékkormány tagjait, azokat a szakértő politikusokat, akikkel meg fogjuk mutatni, hogy van alternatíva, és van kiút a megélhetési válságból.

Van köztük jogász, közgazdász, tanár, korábbi miniszter, egykori MNB-alelnök, volt szakszervezeti vezető, és olyan vidéki polgármester is, aki már másfél évtizede élvezi a választók bizalmát.

Az ő tapasztalatuk tesz minket kormányzóképes alternatívává, és az európai Magyarország utolsó reményévé. Köszönöm Nekik!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ki itt betépsz...
2022. szeptember 20. 09:48
Ha életetekben először és utoljára valóban hasznára szeretnétek tenni az emberiségnek, akkor készítsetek az "árnyékkormányotokról" olyan valósághű karácsonyi üdvözlőlapot, amilyen a Ceausescu-házaspárról készült! Annyi mosolygós szmájlit, lájkot kaptok majd, amiből feketén-fehéren megláthatod: ti már csak halálotok után lesztek "népszerűek". Nem kicsit, nagyon!
konfucius
2022. szeptember 20. 09:42
Ez szuper, mert akkor mától kezdve mi bemutatunk az árnyékkormányod tagjainak. És persze nektek is, neked, és a böszme férjednek.
ki itt betépsz...
2022. szeptember 20. 09:10
Ez tutira nem a Fletoék által bezárt OPNI szakembergárdája, szakorvosi tablóképe! Nem ezektől lesz nyugodtabb árnyékklárika féldelíriumos ápoltja Annak a nyomorultnak --aki már régen csak önmaga árnyéka-- az lenne elég, ha újra az árnyékok országát csinálhatnák egész Magyarországból, a magyar népből. Árnyak járják be az európai uniót - a kommunizmus árnyai. J. K. Rowling az apró-gyurcsány klánról és a többi vérkommunistáról formázhatta a halálfalókat is . "tudjukki" pedig fent trónol a gyurcsány-villa árnyékszékén, várja, hogy eljöjjön az ő ideje, amikor is apró klárika kezébe nyomja a kannás bort (szorulás-és szorongás elleni elixír) az aktuális drazsékkal. Meg persze, a F.O.S. sajtó direkt e célra készülő mellék-termékeivel. Ha esetleg "eredményes" lesz az "árnyékülés", legyen mivel kitörölni.
lalipapa71
2022. szeptember 20. 04:57
Érdekes: a hazudozós nem csinált igazságügyi minisztériumot. Még árnyékosat se.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!