Jakab Péter jobb- és baloldali embereket is toboroz a mikromozgalmába

2022. szeptember 01. 14:30

Ahogy Jakab kifejtette, „most nem a filozofálgatás ideje van”.

2022. szeptember 01. 14:30
null

Jakab Péter a Nép Pártján Mozgalom egy bejegyzése alatt komment formájában kifejtette, hogy az a fontos, hogy a mozgalmához 

Hozzátette, hogy aki a Nép Pártján áll, „az boldog békeidőkben ideologizálhat, a mostani megélhetési válságban azonban csak a nép hús vér problémáit akarja megoldani”. A jobboldaliként induló, aztán baloldalivá avanzsáló politikus szerint, „most nem a filozofálgatás ideje van, hanem megmenteni az országot a Fidesztől és kivezetni az országot a válságból”.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apa1964
2022. szeptember 02. 14:21
Peti toboroz! Jobb és bal oldali nézetű embereket. Nem tudom!....engem biztosan nem, de a libsiket, mivel fogja meg? Lónak a faszával? Lehet, hogy ők erre kaphatók! Sőtt, ekkora csalira rá repül a baloldal! Hajrá lónak a faszát! teeeeee!
Nemtudommegállni
2022. szeptember 02. 10:16
Elvtelen, identitását elvesztett embereket? Hiszem, hogy a Magyar ember nem ilyen. Parizer magára marad a kabinetmacával.
NETUDKI
2022. szeptember 02. 08:39
" jobb- és baloldali embereket is toboroz ....... " hát igen . elvteleneket ........... Elől megy valaki táblával a kezében : jobb és baloldali embereket várunk a sorainkba , mert veszik a hazánk ...... aztán mikor jákob úgy találja , hogy elegen vannak , kicseréli a táblát mamuszkára és azt gondolja , hogy a köréje gyűjtött barmok masíroznak továb .........
Pitypangocska
2022. szeptember 02. 07:49
Nagyon hiányzik a saját költségvetéséből a pártelnöki honorárium... Nosza, alapít egy pártot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!