Hogy élnek a magyarok Kárpátalján? Kapnak-e pénzt a magyarok és a lengyelek? – itt a REAKCIÓ PLUSZ!

2022. szeptember 09. 09:01

Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal Kohán Mátyással, Szilvay Gergellyel és Veczán Zoltánnal.

2022. szeptember 09. 09:01
null

A magyar vagy a lengyel stratégia lehet-e a nyerő az uniós pénzek tekintetében? Mi hozhatta el Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök látványos pálfordulását, és mi várható az új magyar korrupcióellenes hatóságtól? Mi mozgatja az ukrán külügy képtelen kijelentéseit, és milyen az élet ma magyarként Kárpátalján? Ezekről és sok minden másról beszélgettek kollégáink heti kibeszélő podcastünkben, a Mandiner Reakció Pluszban.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2022. szeptember 09. 10:40
Gratulálok Kohán Mátyás úrnak, aki nagyon szellemesen és érdekfeszítően vezette fel a kérdéseit, és igen szépen, érthetően beszéli a magyar nyelvünket, ami egyre nagyobb ritkaság manapság. Amíg nem változik vissza az ukrán nemzetiségi nyelvtörvény nevezetes diszkriminatív 7. cikkelye , addig Ukrajna nem teljesíti az EU demokratikus követelményeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!