Nem indul újra az újpesti polgármester

2022. szeptember 08. 22:17

Déri Tibor családi okokra hivatkozik.

2022. szeptember 08. 22:17
null

Déri Tibor két év múlva nem indul újra az újpesti polgármesteri posztért, a momentumos kerületvezető döntése abból a közös levélből derült ki, amit az Újpesti Ellenzéki Pártok aláírással küldtek a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP és a Párbeszéd újpesti szervezeteinek vezetői, önkormányzati és országgyűlési képviselői.

A Momentum megerősítette, hogy Déri visszalép. Úgy tudni, a polgármester hétfőn tájékoztatta az ellenzéki frakciót, hogy nem indul újra. A politikus választását tudomásul vették és közölték, a ciklus végéig biztosítják a képviselő-testületi többséget és az önkormányzati döntésképesség feltételeit, mindeközben pedig megkezdik a felkészülést a 2024-es önkormányzati választásra.

A közös jelölt a hírek szerint a DK-s Trippon Norbert lesz, aki Déri alpolgármestere a IV. kerületben. Trippon 2010-ben és 2014-ben MSZP-s színekben indult a polgármesteri székért a IV. kerületben, mindkétszer kikapott a fideszes Wintermantel Zsolttól.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2022. szeptember 09. 06:42
Újpesti Dózsa Torna Egylet az ország területén Dózsa-klubokkal a fiatal magyar labdarúgók felkarolására, segítésére, hogy VALÓDI MAGYAR FUTBALLISTÁKKÁ válhassanak. A valódi magyar futballista filozófiája: a gól, a gól, a gól elérése, ez vezeti, mozgatja a gondolkodásmódját.
fecsabi1
2022. szeptember 09. 06:22
Kis szarházi el, nagy szarházi felkészül.... A vereségre! Bár az újpesti nyugdíjas rendőrök és katonák a legvadabb gyurcsányisták... Még ezt a nimand Déryt is sikerült győzelemhez segíteniük...
villogókékfog
2022. szeptember 09. 06:20
2 év mulva bekövetkező családi okok? Minek addig várni?
vbandi
2022. szeptember 09. 04:58
Azonnal mondjon le, egy senkiházi ostoba dróton rángatott liberálnáci barom, teljesen tönkre tette Újpestet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!