Felfüggesztette a Momentum az újpesti polgármestere párttagságát

2022. szeptember 08. 22:16

A pontos okok egyelőre homályosak.

2022. szeptember 08. 22:16
null

A Momentum Mozgalom Elnöksége a mai napon úgy döntött, felfüggeszti Déri Tibor, Újpest polgármesterének párttagságát – idéz a 444.hu a párt közleményéből. Az okokról ezt írják:

„Egy, az elmúlt időszakban kialakult bizalmi válság miatt a Momentum vezetése napokkal ezelőtt vizsgálatot kezdeményezett a kialakult helyzet tisztázására. Ennek a vizsgálatnak az eredményét Déri Tibor nem megvárva szeptember 5-én arról tájékoztatta az újpesti frakciószövetséget, hogy nem indul 2024-ben a polgármesteri pozícióért. Tette mindezt a Momentum vezetésének jóváhagyása nélkül, tovább mélyítve a felek között fennálló bizalmatlanságot. Ebből kifolyólag hozta meg a Momentum elnöksége a felfüggesztésről szóló döntését.”

A lap azt írja: a pontos okok homályosak, csütörtökön délután egy Újpesti Ellenzéki Pártok nevű gmail fiókból érkezett egy közlemény, amelyben a Párbeszéd, az MSZP, az LMP, a Jobbik és a DK képviselői azt írják, tudomásul veszik és elfogadják „Déri Tibor polgármester 2022. szeptember 5-én, az újpesti frakcióülésen tett bejelentését és döntését, amely szerint háromgyerekes édesapaként családi okok miatt nem indul polgármesterjelöltként” 2024-ben. Azt is írják, hogy Trippon Norbert alpolgármestert alkalmasnak tartják arra, hogy az ellenzék közös polgármester-jelöltje legyen majd.

Nyitóképen: Déri Tibor/Facebook

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi53
2022. szeptember 09. 11:04
Fújpest tiszta siker ! Déri ,Varjú 0-6 ,meg a mohó szavazók ! Elhitték ,hogy mindenki kap egy aranyrudat !
konfucius
2022. szeptember 09. 10:34
Mindeközben csekk katka vígan momentumoskodik. Mert az öt milliárd ellopása bezzeg momentumos érték, miazhogy, nagyonis!
Rizsa
2022. szeptember 09. 09:08
Fontosabb lett számára a család . Ellenkezik a párt elveivel .
Dunhill67
2022. szeptember 09. 08:46
pedig a polgármestert is nyugodtan felfüggeszthették volna:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!