Csintalan a szívhangrendeletről: Aki ennek a végrehajtásába belemegy, az egy erkölcsi nulla

2022. szeptember 20. 09:05

„Igazából az foglalkoztat, megélem-e, hogy ez az ország elindul az euro-atlanti integrációban, a lehetséges közjó megteremtésének az irányába” – fogalmazott az újságíró.

2022. szeptember 20. 09:05
null

Csintalan Sándor a KlikkTV Mélyvíz című adásában vendégeskedett. A téma a Pintér Sándor által aláírt rendelet volt, mely a szívhang meghallgatásához köti az abortusz elvégzését. 

Az újságíró meggyőződése, hogy „aki ennek a végrehajtásába belemegy az egy erkölcsi nulla”. „Mi meg hörgünk” – tette hozzá.

„A jó ideje rettegő magyar végrehajtó hatalmasságok, a NER, az Orbán-dinasztia időről-időre méltatlan emberi vitákba kergetik a választópolgárokat. Ez pedig arról árulkodik, hogy miközben kifosztják az országot, ettől rettegnek is és igyekeznek elterelni a figyelmet” – hangoztatta Csintalan.

Igazából az foglalkoztat, hogy megélem-e, hogy ez az ország elindul az euro-atlanti integrációban, a lehetséges közjó megteremtésének az irányába.

Erre egyelőre a válaszom a nem” – fogalmazott az újságíró.

A teljes beszélgetést ide kattintva nézheti vissza.

Kapcsolódó

Pintér Sándor aláírta: az új rendelet szívhang meghallgatásához köti az abortusz elvégzését

A belügyminiszter a 20 éves rendelet mellékletén módosított: megváltoztatta a terhesség megszakításához szükséges kérőlapot. Bővebben!

A belügyminiszter a 20 éves rendelet mellékletén módosított: megváltoztatta a terhesség megszakításához szükséges kérőlapot.

Nyitókép: Képernyőkép/KlikkTV

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi
2022. szeptember 20. 17:22
Nem hiszem, hogy ennek a hajléktalannak a véleménye, mérvadó lehet!
Egyasokközül
2022. szeptember 20. 16:32
Símuljon ki az ekg-d!
fogas paduc
2022. szeptember 20. 15:41
Lapozzunk!
Zoltan70
2022. szeptember 20. 15:02
Ilyen az amikor Jabba a hutt a Michelin gumiemberben reinkarnálódik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!