Tóta W. Árpád: Üljön le tárgyalni Orbán, „elvégre a közoktatás van annyira stratégiai kérdés, mint a KESMA vagy Putyin valaga”

2022. szeptember 04. 10:04

A HVG publicistája szerint „a magyar oktatás helyzetére a megoldás a sztrájk”.

2022. szeptember 04. 10:04
null

„Fel, fel, te éhező tanár!” címmel közöl véleménycikket a hvg.hu Tóta W. Árpádtól. A publicista írásában leszögezte:

Tóta W. kitért arra, hogy „egy igazi tanársztrájktól megáll az ország. Kitartásuk példát ad minden közalkalmazottnak – hiszen vannak még, akik nehezen tudják megfogadni a miniszterelnök tanácsát, miszerint aki sokallja a rezsit, az keressen többet” – idézte a miniszterelnök egy korábbi interjújában elhangzott kijelentését.

„Tárgyalni pedig üljön le Orbán Viktor”

Majd azzal folytatta: „Tárgyalni pedig üljön le Orbán Viktor, elvégre a közoktatás van annyira stratégiai kérdés, mint a KESMA vagy Putyin valaga” 

A publicista szerint „nem szabad félni. A félelem a kis halál, amely teljes megsemmisüléshez vezet. Szó szerint: tanári fizetésből a puszta megélhetés sem biztosított, és a tél még csak most jön, s vele a további infláció”.

És aztán hátralévő munkanapjaikon úgy menni be a tanterembe, hogy a diákok szemében ott az elismerés: kapitányom, kapitány! Mit tanulhatnának megalázott, nyomorgó proletároktól? És mennyi mindent tanulhatnak hősöktől” – írta Tóta W. Árpád.

Nyitókép: Facebook

 

 

 

 

 

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2022. szeptember 05. 11:26
Jó sok hozzászólást ért el ez a gusztustalan alak. Micsoda undorító pondró aurája van. Bevágnám a csillagba szexuális továbbképzésre....
Sulammit
2022. szeptember 04. 23:41
Szó szerint hazudsz, Árpikám! "Szó szerint: tanári fizetésből a puszta megélhetés sem biztosított,"
linkeloe
2022. szeptember 04. 23:04
ezt egyszer leköpöm...
brekker
2022. szeptember 04. 19:45
Melyik kereszteződés ez, ahol büszkén szelfizhet ez a kurafi? Takaros kis parasztház van mögötte. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!