Molnár Áron „noÁr” feljelentést tett szexuális zaklatás miatt

2022. augusztus 26. 19:11

A színészt atrocitás érte a Pride-on.

2022. augusztus 26. 19:11
null

Molnár Áron jogi útra terelte az idei Pride-on történt konfliktusát, melynek során a színésznek megfogták a fenekét – adta hírül a 24.hu pénteken. Mint írják:

Molnár: Példát szeretnék mutatni

A noÁr-mozgalom alapítója a legnagyobb hazai LMBTQ civil szervezethez, a Háttér Társasághoz fordult segítségért, erről a szervezet posztolt Instagram-oldalukon, ahol Molnár szavait is idézik:

Amíg van eszközünk, lehetőségünk és hangunk, addig élnünk kell vele és erőt kell adjunk azoknak, akik félelemben élnek. Ha közömbösek maradunk, vagy elbagatelizáljuk az ügyet, akkor jusson eszünkbe, hogy ez a mi lányunkkal, vagy fiunkkal, a mi rokonunkkal, vagy ismerősünkkel is megtörténhet. Ha most nem parancsolunk ennek megálljt, akkor ők is áldozatokká válhatnak. A Háttér Társaság Magyarország legrégebbi LMBTQ szervezete. Hiszem, hogy ügyem a legjobb kezekben van. A csend legitimizálja a félelemre és vakhűségre épülő rendszert. Ne hallgassunk!” – olvasható a bejegyzésben.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2022. szeptember 01. 06:09
Azért mentél ki, te buzi! Miért vagy felháborodva? Mert csak egy fogta meg a hátsódat, vagy, hogy csak azt fogta meg?
patópál
2022. augusztus 28. 12:55
"példát szeretnék mutatni a hasonló helyzetbe került embertársaimnak" Ennyire elterjedt a szexuális zaklatás a prájdon?
Dunhill67
2022. augusztus 27. 18:06
hát barátom...ha buzik közé mész,ne reklamálj ha seggbekúrnak...
Ferer
2022. augusztus 27. 14:30
Jól tette hogy feljelentette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!