Gripenek a Duna felett

2022. augusztus 27. 21:00

A vadászgépek kötelékben repülve meredek emelkedést hajtanak végre a Duna felett, a Parlament előtt.

2022. augusztus 27. 21:00
null

A Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisa három Gripen vadászrepülőgépe kötelékben repülve meredek emelkedést hajt végre a Duna felett, a Parlament előtt augusztus 27-én.

Szöveg, nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. augusztus 28. 21:51
"Gripenek a Duna felett" Húúúúú, azt a mindenit! :O
..--..
2022. augusztus 28. 12:29
-zsoltkom- "A vadászgépek kötelékben repülve meredek emelkedést hajtanak végre a Duna felett, a Parlament előtt." "Mondtam neki, hogy térdeljen le, aztán fejbe lőttem. Aztán nagyon sokáig remegtem" ""Én, az 51460-as egység katonája, Danyiil Andrejevics Frolkin őrvezető tizedes, beismerem minden bűnömet, amit Andrijivkában elkövettem: hogy civileket lőttem le, hogy civilektől loptam, és hogy elkoboztam a telefonjaikat." Az idézet egy 21 éves orosz katonától származik, aki Kijev ostroma során részt vett az egyik környékbeli település, Andrijivka feldúlásában és a helyiek terrorizálásában." https://bit.ly/3CAW2rs
Ferer
2022. augusztus 28. 11:49
Erre nagy szükség volt
Gyzoltan
2022. augusztus 28. 06:52
A reggel józanságában tolakodik a kérdés, mit várnak tőlünk? Lelkesedést? Tapsot? Éljenezést? Éljen Rákosi! Éljen Kádár!-ütemesen, tapssal kísérve..? Volt részünk benne... A rezignáltság, az elutasítás az erősebb... Egy vadász raj a levegőben.., mindent feledtetne? Gripenek!? -vagy inkább emlékeztet? Emlékeztet az évtizedek mulasztására, a mulasztásnál is súlyosabb történésekre... 1945 óta folyamatosan.., évszázada.., hát nem emelkedett a hangulatom.., tudva, hogy mit sem számít a véleményem.., egy a sok közül...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!