Szigorít a tankolásokon a MOL és a Lukoil

2022. augusztus 06. 21:12

Egyiknél csak naponta egyszer, másikon maximum húsz litert lehet tölteni a tankba.

2022. augusztus 06. 21:12
null

A MOL-nál mostantól naponta csak egyszer lehet tankolni, legyen szó hatósági árról vagy a piaciról. Az RTL Híradónak a nemzeti olajvállalat ezt azzal indokolta, hogy biztosítani kell az ország üzemanyag-ellátását. Emellett a Lukoil is szigorított, az orosz vállalat kútjain a jövőben legfeljebb 20 liter üzemanyagot lehet venni egyszerre. A döntés a nagynyomású oszlopokra nem vonatkozik, ott 150 liter a maximalizált tankolható mennyiség. 

Gulyás Gergely múlt szombaton, egy rendkívüli Kormányinfó keretében jelentette be, hogy a magántulajdonú gépjárművekre, a taxikra, és a mezőgazdasági gépekre marad a 480 forintos benzinár.

Nyitókép: MTI/Czimbal Gyula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CharlieBrown
2022. augusztus 07. 20:09
Köszönjük Viktor, köszönjük Zsidesz, hogy jó libsiként beálltok az EU-s öntökönszúrós szankciókba!
Józsi6
2022. augusztus 07. 12:31
Szeretném tudni, hogy mi történik, ha aznap egy másik önkiszolgáló kútnál mégis tankolok ? Leveszik a rendszámot ? Vezetőszáron elvezetnek ? Szívószállal kiszívják a tankot ? Várom a válaszokat a nálam okosabbaktól. Nincs olyan ? Gondoltam
csulak
2022. augusztus 07. 12:29
okos dontes, hisz senki nem fogyaszt naponta 20 liter benzint, igy csokkeni fog a benzincsempeszes kulfoldre
néhai Ch.Pilot
2022. augusztus 07. 12:28
"A MOL-nál mostantól naponta csak egyszer lehet tankolni..." Arra azért kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan oldják meg. Az első tankoláskor be kell mutatnom a forgalmit. Eddig oké. Ez bekerül a számítógépes rendszerükbe, és nyomon követik (ami szerintem emberi jogokat sért súlyosan - de most nem ez a lényeg.) Odamegyek a másik MOL kúthoz, és megtankolok. Ugyebár előbb tankol az ember, utána megy be fizetni. Bemegyek. Kiderül, hogy egy másik MOL kútnál aznap már tankoltam. Mit tesznek? Kiszivattyúzzák a kocsimból a második tankolt mennyiséget? Nem engednek továbbhajtani (a saját autómmal)? Megvernek? Börtönbe zárnak? Megölnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!