Marco Rossi: Boldog születésnapot kívánok Magyarországnak, második hazámnak!

2022. augusztus 21. 19:19

Egy korábbi augusztus 20-ai tűzijátékot ábrázoló képpel ünnepelte az államalapítást a magyar fociválogatott szövetségi kapitánya.

2022. augusztus 21. 19:19
null

A magyar válogatott szövetségi kapitánya sem feledkezett meg az államalapítás ünnepéről. Egy korábbi augusztus 20-ai tűzijátékot ábrázoló képpel ünnepelte az államalapítást Marco Rossi a közösségi médiában.

A képhez az olasz származású edző kísérőszövegként azt írta: „Mivel rossz időt prognosztizáltak tegnapra, nem ünnepelhettünk a híres tűzijátékkal, de az ünneplés azért így sem maradt el”.

– zárta a bejegyzését Marco Rossi.

 

Nyitókép: Marco Rossi Facebook-oldala

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ki itt betépsz...
2022. augusztus 23. 13:45
Nézd el, ha úgy írok, hogy nem engem szólítottál meg, hiszen legközelebbi nőági felmenőm nem az ősi szakma képviselője volt. De csak felteszem a költői kérdést: vajon miért a csípi a szemed, ha pl. "egy ilyen cikk alatt is politizálunk"? Tényleg úgy véled, a polgári oldal magyarjai azok, akik "politikát csinálnak" abból, amiről hosszú évszázadokon át nem is feltételezték, hogy abból valaha is politikai kérdést lehessen/kelljen csinálni? Gondolom, pl. az is veszettül bántott, hogy bár a gyereknevelés sem lehet politikai kérdés, és a magyarnak eszébe nem jutott volna, hogy a gyerekeit a pedoóviban drag queenek közé kéne tenni, mint átnevelő táborokban előnevelni, zoofilek és egyéb szivárványos ferdék között agymosni. Az sem hogy később buziképző gendersuliban kéne érzékenyíttetni, egészen addig, míg nem sterilizáltatja, el nem kötteti, végül fel nem köti magát. A józan paraszti észt használó magyar mégis védi a maga és az utódai érdekeit? A szakmabéli édes anyját az ilyennek, ugye? Tudod-e, kik ma a legfőbb politikacsinálók? Nu, rajtuk kéne tán számonkérned, miért csinálnak sporttól kezdve a hovatartozás megvallásáig mindenből és bármiből politikai kérdést! Első kézből kapnád a csattanós ... választ, (börtön)fal adná a másikat! Egyiküket pár évtizede a " magyar nép nagy barátja" címszó alatt találhattad, mindjárt rákosi pajtás mellett. Ma egyik reinkarNÁCIója "emberbarátként, filantrópként" definiálja magát, a jó ég tudja, holnap minek. Te pedig mindegyik életedben, minden időben boldog leszel, elvégre csak beléd törli a lábát, nem rúg az oldaladba nagyot. Atyamesteredtől, vagy kihelyezett helytartóiktók kéne érdeklődnöd, hogyan és miként kerülhet politikai témákkal foglalkozó médiumba szerinted vegytisztán "sporttal" kapcsolatos hír! Elvégre Marco Rossi sportbeli nagyságát, (f)elismerted, ha a magyarsága megvallását nem díjazod is. Jószándékúlag kérdezem: nem az történt, hogy a "politizáltok" szó helyett pl. a "megvéditek magatokat és mindazt, ami a magyarság számára fontos", vagy hasonló tartalmat akartál illő módon kifejezni? Nem csak böszme tévedés volt, hogy nem gyuri bácsit és magyarhoni csicskáit, az összefosás-pártiakat és édes jó anyjukat méltattad ily szívhezszólóan? Marco Rossi egymaga nagyobb magyar, mint egész az összefosás gittegylete együtt, szélsőjobbiktól szélsőballikig. Hogy ilyen hírrel miért nem csak a sportrovatban találkozol? Kérdezd az internáci politikusokat, bár az anyjuk feltételezett munkakörét jobb, ha elhagyod, hátha arra (még) érzékeny némelyik! Ők majd felvilágosítanak, melyik focicsapat is az a Forza Italia.
Kristály
2022. augusztus 22. 15:31
Köszönjük szépen. Milyen jól eső érzés hogy valaki melegszivűen szól és érez.
balbako_
2022. augusztus 22. 14:59
Köszönjük maestro! De mi is kívánjuk a hazádnak, hogy ott is a nemzeti erő diadalmaskodjék és vezesse ki Olaszországot a balliberális pokolból.
csulak
2022. augusztus 22. 11:04
Grazie Rossi !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!