Antsi „részben” emigrál

2022. augusztus 22. 09:54

„Orbán van és marad, szerintem esély nincs ellenük. Ez a realitás…” – fogalmazott az aktivista.

2022. augusztus 22. 09:54
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy Antsi közösségi oldalán meglepő sorokat osztott meg követőivel. „Mától Orbán lokálpatrióta lábai előtt heverek” – írta az aktivista.

Legfrissebb posztjában kifejtette, hogy őt a politika nem is érdekli momentán. 

Orbán van és marad, szerintem esély nincs ellenük… Ez a realitás…

– fogalmazott Antsi. Szerinte egy „középről felépített új alakulat kellene”, és azt is bejelentette, hogy ősztől értelmiségi kerekasztalokat szerveznek. 

„Azt készítem elő, hogy a következő években az év egy részét nem ebben az országban fogom tölteni a jövőben. A hazám marad, végleg nem emigrálok, de részben igen” – zárta posztját az énekesnő.

Nyitókép: Facebook

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TóthTibi
2022. augusztus 29. 09:45
Nos ez a nő az oldalát arra használta/használja fel, hogy folyamatosan rágalmazzon mindenkit, aki épp eszébe jut. Általában nála sokkal sikeresebb művészeket szokott rágalmazni, alpári stílusban szidni, mert nem képes elviselni, hogy ő sikertelen. És itt függetlenül attól, hogy az illető fideszes vagy inkább ellenzéki. A hölgy azt hazudja, hogy milliárdos, zenei stúdiója van a Deák téren, ipari ingatlanai, sok százmilliós befektetései, például szuperinnovációs projektet indított nemzetközi szinten. Eközben a hölgy 10 millió forint feletti adótartozással rendelkezik. NAV listán a 2158-as (Krizsán Anita). https://nav.gov.hu/adatbazisok/adoslista/hiany_hatralek_1201188187115/adotartozasrendelkezoadozok/magan180nap A hölgy úgy általában sokat megtett azért, hogy ez az ország élhetetlen legyen, kívánom neki, emigráljon és ne foglalkozzon többé ezzel az országgal!
kemjuma
2022. augusztus 23. 14:58
Ki ez a nő? Tett mar valami maradandót, hogy igy foglalkozunk vele?
NullaSalus
2022. augusztus 23. 00:54
Kicsoda?
Bűbájos Küsmödy
2022. augusztus 22. 23:56
Ez az az alkesz hülyep. csa, akit lezavartak a színpadról?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!