Tusványoson vitázik Gulyás Márton és Orbán Balázs

2022. július 19. 20:00

A Partizán vezetője és a miniszterelnök politikai igazgatója az ellenzékről, a kormányzásról és a világpolitikai fordulatokról csap össze Kacsoh Dániel (főszerkesztő-helyettes, Mandiner) moderálásával, a két év szünet után ismét megszervezett szabadegyetemen. A július 22-i esemény aznap 20:00-tól felvételről megtekinthető a mandiner.hu-n.

2022. július 19. 20:00
null

Megírtuk: a koronavírus-járvány miatti kétéves kényszerszünet után idén ismétmegrendezik a Bálványosi Szabadegyetemet, amelynek az orosz-ukrán háború, a gazdasági válság, a jövőkép és a nemzetpolitika lesz a legfontosabb témája. Negyvenhét partnerszervezet, 27 helyszínen több mint 400 programmal várja az érdeklődőket.

Az MCC-DEPO színpadon július 20-22. között számos aktuális előadás, kerekasztal-beszélgetés, vita, könyvbemutató lesz. Szerdán az orosz-ukrán háború hátterét világítják meg az MCC és a Honvédelmi Minisztérium szakértői. Csütörtökön szó lesz többek között az újságírás helyzetéről a fake news jelenség tükrében, az erdélyi magyar ifjúság jövőképéről, a zöldpolitikáról a háború árnyékában, valamint a kulturális mecenatúra jelentőségéről,

továbbá aktuális közéleti kérdésekről vitázik Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumi elnöke és Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője.

A több mint 25 éves MCC tehetséggondozó intézmény Kárpát-medence-szerte 24 helyszínen van jelen, ebből nyolc Erdélyben található. Az érdeklődők az MCC képzési palettájával is megismerkedhetnek a szabadegyetemen.

A rendezvényről részletes információk találhatók a https://www.tusvanyos.ro/program/ honlapon.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2022. július 20. 11:27
Gulyas, a tehetsegtelen szinesz politizal! Kösse fel a nadragjat!
amca
2022. július 20. 11:25
Balázs !! Elment az eszed. bemegyek 1 romkocsmába,ennél kapásból 100 értelmesebb ember találok. és s sem budzik ?, Ez nem rasszizmúúúús,ez csak tény.
Alvarez
2022. július 20. 07:08
Amúgy Gulyást nem kéne annyira cikizni, az ún. baloldalon messze nagyobb intellektussal rendelkezik, mint hasonszőrű kollégái. Érdemes megfigyelni, milyen változáson ment keresztül. Festékdobáló, izgága pöcsfejből egy viszonylag mérsékelt hangvételű, korrekt riporter lett belőle, egyedül a hadarásán nem lett úrrá azóta sem. Dopeman-t tudnám kicsit hozzá hasonlítani, aki a fejrugdosás óta megvilágosodott. Gulyás a lelke mélyén szerintem érzi azért, hogy nincs már sok keresnivalója az ellenzék oldalán, hogy megértse a negyedik kétharmadot. Azért pedig, hogy Tusványosra elmegy, külön respect neki.
Alvarez
2022. július 20. 06:51
Érdekes ez a Márton gyerek. A Partizán már egy hete kussol, a tüntetésekről semmi tudósítás, élő facebook közvetítés. Most ez a beszélgetés is. Lehet, hogy áruló? :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!