Videón, ahogy tüntetőkkel üvöltöznek, amiért elzárják a forgalmat

2022. július 15. 22:07

Egy férfi azt vetette a tüntetők szemére, hogy a híd lezárásával nem a kormánynak ártanak, csak őt tartják távol a családjától.

2022. július 15. 22:07
null

Az elmúlt napok tüntetései következtében felszínre kerülnek az indulatok. Erről tanúskodik az alábbi videófelvétel is, amelyen egy férfi azt veti a tüntetők szemére, hogy a forgalom akadályoztatásával nem a kormányt állítják meg, hanem őt, aki munka után a családjához térne haza. 

Az incidensről készült videófelvételt megtekintheti itt: 

@corki4000 színjátszó szakkör Danny DeVito közreműködésével#corki ♬ eredeti hang - corki4000

Nyitókép: TikTok

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. július 17. 15:06
Amíg mi tüntetünk addig nektek nem szabad élnetek az életeteket... "MERT MI SZABAD EMBEREK VAGYUNK ÉS AZT TESZÜNK AMIT AKARUNK! SZABADSÁG ELVTÁRSAK! SZABADSÁG!!!"...
Lajoss
2022. július 16. 19:36
Hú,de kemény..
nuknuk
2022. július 16. 16:36
Az ukrán és USA követség előtt hányan tüntettek? Mert rajtuk kívül ki okozta ezt?
Szerintem
2022. július 16. 09:38
Megy a panaszáradat, de mennyire kell ahhoz vaknak, hülyének, vagy aljasnak lenni, hogy valaki pont azok mellé álljon, akik a bajokat okozó külföldi libsik magyarországi bábjai? Mit remél, milyen válságkezelésre számít az, aki a válság okozói mellé áll? Létezik olyan hülye aki abban reménykedik, hogy a válságot tudatosan, szándékosan előidézők fognak a válság ellen fellépni? Közben meg azokat szapulják, akik a szerény rendelkezésre álló lehetőségeikkel legalább tesznek ellene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!