Utazás „Mongóliába” – a Slovan-ultrák sértegetik a magyarokat, de a jegyeket nem tudták még eladni a hazai meccsre

2022. július 19. 08:54

A budapesti meccsre azonban minden jegy elkelt.

2022. július 19. 08:54
null

A vártnál kisebb az érdeklődés a pozsonyi Slovan szurkolói részéről a Ferencváros elleni július 27-i BL-selejtező előtt a jegyek iránt. A klub ezért újabb 72 órával meghosszabbította a zártkörű jegyeladást a visszavágóra – tudta meg a Körkép.sk. Ellenben a szerdai budapesti meccsre minden jegy elkelt, 21 ezren lesznek a stadionban.

A szlovák klub azért lépte ezt meg, hogy a felszabaduló jegyeket ne tudják felvásárolni a felvidéki magyarok, akik részéről óriási az érdeklődés. Több felvidéki magyar így is ki tudta játszani a rendszert, és érvényes belépőjeggyel rendelkezik a vendégszektor melletti, slovanistáknak fenntartott hazai szektorba a Körkép információi szerint,

amely szemlézi a szlovák szurkolók kommentjeit is.

„Aki egy ilyen mérkőzést kihagy, az tiszta őrült és paraszt. Szégyen mindenkire, akire ez vonatkozik”…   „Ku.va, ébredjetek már fel, mire vártok? Évek óta várunk egy budapesti kirándulásra. Most kell megmutatni, nem a szavak, hanem a tettek számítanak…”   – olvasható többek között a szlovák szurkolói oldalakon. 

A Slovan szurkolói csoportja mindent megtesz annak érdekében, hogy legalább a számukra felkínált 1180 belépőjegyet értékesíteni tudja. A Körkép.sk információi szerint azonban az eladás megkezdése után két nappal is még bőven lehetett jegyeket venni. A buszos kirándulás ára „Mongóliába“ – ahogy a Slovan ultrái nevezik – útiköltséggel, belépőjeggyel és egyenpólóval 55 euró. 

Nyitókép: MTI Fotó, Krizsán Csaba

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hetediknap
2022. július 20. 11:23
Öltöztessük fel őket. Lásd méretes zakó.
DrPepper
2022. július 19. 13:29
55 Euró szerintem nem pénz az élményért, hogy élőben nézhessék, amint egy hatost kap a csapatuk.
AGSTN75
2022. július 19. 12:55
Eljött a visszavágás ideje, remélem balhé mentesen. A 4-1 most is jó lesz de nekünk!!
VeJoLa
2022. július 19. 11:50
Engem a szurlolói szájkaraténál sokkal jobban elszomorít, hogy Caputova áldását adta szlovákok beszállására is a háborúba Kiev oldalán. "z" így már a más pénze, a más fegyvere mellett immár a más élete árán is tovább hőshonvédhet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!