Gyurcsány Ferenc: Itt a vége

2022. július 11. 11:29

Rükvercbe kellene kapcsolnia Magyarországnak a volt miniszterelnök szerint.

2022. július 11. 11:29
null

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán üzent, mint fogalmaz, szerinte „Magyarország hátra megy, nem előre, mert a zsákutcából másképp nem lehet kijönni. Orbán Viktor, na meg pártja és kormánya vezette zsákutcába Magyarországot.

Orbánnak és rendszerének kell rükvercbe kapcsolni”.

Hozzáteszi azt is, hogy „tisztességes ellenzéki politikus, párt soha nem ült be Orbán autójába. Nem javaslom, hogy közülük bárki most kéredzkedjen be”.

A volt kormányfő szerint „nehéz út jön”, de „nem kell, nem szabad megmenteni Orbánt”.

Nem vállalhatunk felelősséget azért, amit éppen azért építettek, hogy maguknak rabolják az országot, hogy tönkretegyék a hazát, bennünket. A zsákutca végén fal van. Itt a vége.”

– írja Gyurcsány, aki szerint „az ország megy tovább, veletek, de nélkületek”.

Nyitókép: FERENC ISZA / AFP

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaznaju
2022. július 12. 11:44
A globális tőke magyarországi helytartója, pénztárosa, engedelmes végrehajtója. Mi pénzt tolhatnak belé, hogy -pedig nem gyengeelméjű- megéri neki eljátszani ezt a nemzetpusztító szerepet? Sok pénz és rengeteg alkohol kell hozzá. - Látjuk. Normális ember döbbenten szemléli a gerinctelenség ilyen magas szintjét. Brávó!
Kamcsatka5
2022. július 12. 11:21
Csótány! Neked meg a maffiádnak az biztos!
chief Bromden
2022. július 12. 08:46
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható telefonszámot!
gondosmandarin
2022. július 12. 08:40
gyurcsány ferenc legyen fegyenc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!