Megműtötték a terézvárosi házomlásban megsérült táncművész gerincét

2022. július 02. 21:27

A fiatal művész szervezete jól reagált.

2022. július 02. 21:27
null

Sikeresen megműtötték a terézvárosi házomlás során súlyosan megsérült táncművész gerincét – tájékoztatta a Budapesti Operettszínház az MTI-t. A közlemény szerint a fiatal művész szervezete

A táncművész – három másik emberrel együtt – hétfő délelőtt sérült meg, amikor leomlott és az utcára zuhant az átalakítás alatt álló Jókai utca 1. szám alatti ház párkányfala. Azóta a lapunk kiderítette, hogy a tetőteret még a kétezres években adta el az önkormányzat egy befektetőnek. A jelenlegi tulajdonos, beruházó a Hotelnet Kft., a kivitelező a Pillér-Lakás Kft., de egyikük sem hajlandó nyilatkozni.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. július 04. 10:00
....gyógyulást kívánok....a táncművész szakmán is van élet...
pinterkriszta
2022. július 03. 12:27
Ismeretlenül is nagyon drukkolok, hogy újra a régi legyen az egész élete!!!
lazio154
2022. július 03. 08:30
Ennek a háznak biztos volt biztosítása. Abban van olyan, hogy felelőség biztosítás. Ha a lakással másnak okozunk kárt, azt kifizeti helyettünk a biztosító! A kivitelező vállalkozásnak is lehetett tevékenység biztosítása. A munkálatokat engedélyező hívatalok is belekeverhetők. Nem lesz ez egyszerű űgy!
flesh ripper
2022. július 03. 07:01
Olyan kártérítés jár neki a tulajdonosoktól, kivitelezőktől, hogy az unokái is gazdagon, gond nélkül élhessenek! (A másik két sérültnek, a többi károsultnak is, arányosan!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!