Tarlós a dráguló parkolási díjakról: Ez nem fogja megoldani a parkolási problémákat!

2022. július 02. 19:49

Fizetős P+R parkoló 2019 óta nem tudom, hogy épült volna – mondja a volt főpolgármester.

2022. július 02. 19:49
null

Tarlós István a Kossuth Rádióban arra hívta fel a figyelmet, hogy nem csak drágul a fővárosi parkolás, hanem jóval több környék válik fizetőssé szeptembertől. Hozzátette, ez az intézkedés nem fogja megoldani a parkolási problémákat.

„Nem tudom, hogy milyen megfontolások alapján jelölték ki a zónákat, egyébként 

Én megértem, hogy kevés a parkolóhely, én is tudok róla. Fizetős P+R parkoló 2019 óta nem tudom, hogy épült volna egyetlen egy is” – fogalmazott Tarlós István.

Nyitókép: MTI

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poverello 1226
2022. július 05. 13:36
Nem is a parkolás helyzetének megoldásáért született a tarifaemelés, kiürült a Főváros kasszája!
AyaHunasca
2022. július 04. 11:20
Ha ennyire ért hozzá miért nem oldotta meg ő? Volt rá ideje.
bagira
2022. július 04. 00:16
Tarlós az önkormányzati választáskor annyit nem tett meg hogy kampányoljon . Fővárost szépen átpasszolta Gyurcsányéknak . Bárki elhiszi otthon ülve a főváros vesztét csak nézni kampány nélkül választást lehet nyerni . Nem volt kormánypárti itt látszik. Közben Gyurcsányék a Tarlóst nem vették a szájukra , néha elvakkantották magukat még se legyen gyanús a passz. Tarlós se ekézi az ellenzéket pártatlanul viselkedik mintha semmi köze se lenne az egészhez. El el mondja néha mit kellene csinálni . Tarlós annyi fáradságot nem vett hogy Orbánénak megmondja a jelöltséget nem vállalja tovább , Gyurcsány klán zsebeit jól kitömte , része volt a főváros bukásának.
blondibarbi
2022. július 03. 17:05
A sötétzöldek egy dolgot biztosan nem értenek: az emberek NEM AZÉRT autóznak (dugóban, melegben, drágán) mert feltétlenül annyira autózgathatnékjuk van ! Azért teszik, mert vagy szállítanak valamit, vagy másképp nem, illetve csak nehézségek árán tudnak eljutni tömegközlekedéssel A-ból B-be (pl. otthonról a munkahelyükre és vissza). Mit tesz közben a városvezetés ? Szándékosan megnehezíti az autós közlekedést (lezárásokkal, kitiltásokkal, biciklisávokkal és drasztikusan megemelt parkolási díjakkal). Következmény: még nagyobb dugók, még nagyobb levegőszennyezés ! Ahelyett, hogy azon iparkodnának, hogy az autók minél rövidebb idő alatt, minél kevesebb pöfékeléssel eljuthassanak úticéljukhoz ! Ez tényleg annyira bonyolult...??? És még ezek az idióták képzelik magukat környezetvédőnek, és nevezik magukat zöldnek !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!