Vita a Klubrádióban – a tusványosi Orbán-beszéd kapcsán csapott össze Bolgár György egy amúgy Orbán-ellenes hallgatóval

2022. július 27. 09:03

„Nem vagyok egy Fidesz-szimpatizáns, de keresve se találom, hogy mi lett volna a beszéddel a probléma” – fogalmazott a telefonáló.

2022. július 27. 09:03
null

Egy hallgató és Bolgár György vitája volt hallható a Megbeszéljük című műsorban szerdán Orbán Viktor tusványosi beszéde kapcsán. Ismert, Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki biztos lemondott pozíciójáról a szónoklat miatt. „Nem tudom, hogy’ nem vetted észre, hogy a korábbi migráns- és Európa-ellenességből egy Goebbels-hez méltó, tiszta náci szöveget adsz elő” – írta levelében Hegedüs. Orbán Viktor tudomásul vette biztosa lemondását.

Nem vagyok egy Fidesz-szimpatizáns, de ez a bizonyos tusnádfürdői beszéd nálam borzasztóan nem verte ki a biztosítékot. Keresve se találom, hogy mi lett volna itt a probléma

– fogalmazott a telefonáló. A hallgató nem értett egyet Hegedüs Zsuzsa döntésével: „Meg kéne mondani neki, hogy Orbán Viktor egyáltalán nem fajgyűlölő” – szögezte le. Szerinte Nyugat-Európát egyre jobban elárasztják a más kultúrájú, beilleszkedni képtelen migránsok, ezért Orbán helyesen teszi, ha ettől meg akarja védeni Magyarországot. „Ez nem fajvédelem, mert a német vagy a svéd társadalom megszokott életét fenyegetik a bevándorlók” – fogalmazott.

Bolgár György a brit konzervatív párttal példálozott: a politikai közösség elnökségére pályázó tíz vezető politikus közül öt bevándorlók gyereke. A konzervatív elithez tartoznak – hangoztatta a műsorvezető.

Kép forrása: YouTube

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toyoda
2022. július 28. 09:50
Szóljatok már ennek a vén hülyének hogy nem etnikai különbség van, hanem kulturális. Ha valaki olyan közegben szocializálódik, ahol a nő az alsóbb rendű, nem fogja a véleményét megváltoztatni mert ide jön. Gyuri bácsinak is jót tenne már, ha elmenne kapálni egy kicsit, mert borzasztó hülye szegények.
Bájron
2022. július 27. 17:51
Gyurgyevo te egy fasszopikázó gecinyelő fasz vagy! Média gecinyelő lettél pittával!
Szekeres Lászlo
2022. július 27. 17:48
Nem értem... Miért nem Gyurcsányéknak van kétharmaduk???
Zolotarjov
2022. július 27. 16:41
Be kellene költöztetni édesdrágabolgárurat 1-2 hónapra valamelyik No go zónába, vagy akárcsak a Szigony utcába a Nyócckerben..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!