A DK Ferencvárosba ejtőernyőztette a lebukott bitcoin-bányászt

2022. július 16. 15:07

Borka-Szász Tamás pénzügyi vezetői állást kapott az egyik IX. kerületi cégnél.

2022. július 16. 15:07
null

„Jajj Istenem, mit vétettem én a DK-nak, hogy még a bitcoin bányászat miatt lemondott politikusukat is idehozták a nyakamra?!” – bukott ki közösségi oldalán Baranyi Krisztina, a IX. kerület ellenzéki polgármestere.

Igen, ha a kedves olvasó  Borka-Szász Tamásra gondol, igaza van. Baranyi posztja szerint ugyanis a két éve bitcoin-bányászattal meggyanúsított erzsébetvárosi DK-s képviselő – aki 2020 októberében lemondott mandátumáról –

most a ferencvárosi  önkormányzat cégénél kapott pénzügyi vezetői állást.

Ha mindez nem lenne elég, Baranyi tájékoztatása szerint „a frakciók alkuja nyomán, a kerület köztisztaságáért felelős cég igazgatója nem rég egy olyan helyi MSZP-káder lett, aki ugyan rendkívül joviális munkaerő, de sem a tapasztalata, sem a végzettsége nem predesztinálná a pozícióra”. A szoci káder „úgy gondolta, hogy nem kell arról a városvezetést tájékoztatnia, hogy már áprilisban a cég pénzügyi (!) vezetőjének a bitcoin bányászatról elhíresült DK képviselőt alkalmazta”.

„Visszatérően tapasztalom, hogy a képviselő-testület demokratikus oldalán ülők közül többen az önkormányzati pozíciókat nem alkalmasság, rátermettség alapján döntik el, hanem különböző alkuk útján a pártjaikban és környékén lévőket fizetik ki velük.

Úgy tűnik, Ferencvárosban már a sokat pletykált DK-MSZP összeolvadás is megvalósult, Kálmán Olga férjét és a bitcoinost is a helyi MSZP intézte nekünk” – vonja le a konzekvenciát a polgármester, akinek mostanában sajtóügyekben is meggyűlt a baja a Gyurcsány-párt helyi szervezetével.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pumuklik
2022. július 16. 22:39
Ennek is bányában a helye!
Kormánypárti1
2022. július 16. 20:46
Nincs új a nap alatt.
feketepemete
2022. július 16. 20:00
A szépségét hagyjuk, az nagyon relatív, bár szerintem úgy néz ki mint egy züllött alkoholista, de hogy nem túl intellektuális benyomást kelt a kinézete az biztos, persze ez lehetne csak látszat is, de a "hölgy" megszólalásait és a döntéseit tekintve sajnos a látszat ebben az esetben nem csal...
Parm
2022. július 16. 18:00
"A demokratikus oldalon ülők" - :))))) BTW, te is ott ülőnek gondolod magadat, Krisztike :) Simán leszopatják ezt a hisztis macát a régi hálózat mszp/dk káderei. Le se szarják. Pont, ahogy KariGerit is, a Városházán...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!