Beleszállt a fideszes fiatalokba Ágh Attila politológus

2022. július 28. 17:52

Az „Új Undokak”-nak nevezte őket, köztük az MCC hallgatóit, ahol szerinte a „janicsárképzés” tömegjelenséggé vált.

2022. július 28. 17:52
null

Ágh Attilával készített interjút a Hírklikk, amelyben a politológus elmondta: Hegedüs Zsuzsát, a miniszterelnöki megbízotti posztjáról lemondott szociológust egyelőre egy magányos farkasnak látja, de ha néhányan – elsősorban a fiatalok közül – rájönnek arra, hogy a Fidesz-világ rövidesen összeomlik, akkor változhat a helyzet.

A politológus  „Új Undoknak” nevezte azt a legfiatalabb korosztályt, amely az utóbbi években csatlakozott lelkesen a Fideszhez.

Szerinte a Fidesz-világ rövidesen nagyon csúnyán összeomlik

„A legjobb példa erre az MCC, a Mathias Corvinus Collegium, ahol a janicsárképzés kiszélesedett, tömegjelenséggé vált” – fogalmazott Ágh, aki szerint elképzelhető, hogy az lesz az indikáció, ha ezek közül a fiatalok közül néhányan rájönnek arra, hogy

ez a Fidesz-világ rövidesen nagyon csúnya formában összeomlik, és ők nem akarnak feltétlen a hajóroncsok között úszkálni a part felé.

„Tehát egy kicsit hosszabb távra próbálnak kitekinteni, és a maguk jövőjét nem abból megalapozni, hogy árulják ezeket a szómágiákat az utcán meg a médiában” – fogalmazott a politológus.

Nyitókép: YouTube

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AndyP
2022. július 29. 09:51
Na igy nez ki a Kadarista kommunista.
betakentaur
2022. július 28. 23:14
Ezzel a Brezsnyev pofával rég kinyírtam volna magam.
amca
2022. július 28. 22:38
Buutttha ,éhenkorász ,dplomás prli. A kérdés mikor douglass meg ? látom napról napra közelebb..
Tidal_wave
2022. július 28. 22:16
Ágh Attila már 2010. őszén előrehozott választásokat vízionált, amikor a Fidesz éppen tönkrenyerte magát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!