A tisztújításig Potocskáné vezeti a Jobbikot ügyvezető elnökként

2022. június 09. 21:43

A tisztújítás pontos idejéről egyelőre nem adott tájékoztatást a párt.

2022. június 09. 21:43
null

A Jobbik elnöksége tudomásul vette és elfogadta Jakab Péter lemondását. A délután folyamán ülésezett a párt vezetése, ahol döntöttek arról, hogy a közeljövőben tisztújítást írnak ki, mely során új elnököt választ majd a tagság. Ennek időpontjáról a megfelelő időben a sajtót is tájékoztatjuk – áll a párt közleményében.

A tisztújításig a pártot Potocskáné Kőrösi Anita, mint ügyvezető elnök, valamint Lukács László György, Kvárik Anita, Ander Balázs, Z. Kárpát Dániel, Dudás Róbert és Magyar Zoltán alelnökök irányítják tovább.

A Jobbik belső ügyeinek rendezéséről a tisztújításig nem kívánnak további nyilatkozatot tenni, tisztelettel kéik a sajtó munkatársait ennek tudomásul vételét.

– a Parlamentben és azon kívül is. Minden lehetőséget megragadva a jövőben is azért harcolunk, hogy Magyarország olyan otthona legyen minden honfitársunknak, ahol jó élni és jól lehet élni. Számunkra ugyanis ez a legfontosabb. Nincs más hátra, mint előre!” – olvasható a közleményben.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2022. június 10. 17:40
Csont mindegy ki "vezeti" pénzért egymást is eladják.
Zolotarjov
2022. június 10. 09:43
A kép jobb szélén ki az a cica maca, ha szabad tudni? Szopocskáné? :)
GyurkaPista
2022. június 10. 08:47
Fúrócskáné a parizerszeletelő...:))) Na, és az a fej a fényképen!!! :)))
kolozsv
2022. június 10. 08:06
A Jakab szemével sem volt minden rendben, de a Potocskáné szeme kifejezetten rémisztő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!