Halálos baleset történt a Hungária körúton

2022. június 03. 14:39

A karambolban két autó ütközött.

2022. június 03. 14:39
null

Halálos baleset történt a Hungária körút Thököly út felé vezető oldalán, a Pálma utcai kereszteződésben – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

A karambolban két autó ütközött. A balesetet követően az egyik autó oszlopnak csapódott, és egy ember meghalt. Az érintett útszakaszon torlódás várható, ezért a rendőrség azt kéri, hogy aki teheti, más útvonalon közlekedjen.

(MTI)

Nyitókép: MTI / Mihádák Zoltán

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovalski
2022. június 03. 17:42
Ha szigorítod a kereszt attól nem lessz kevesebb baleset vagy biztonságosabb a közlekedés ÁLOM,, M1 belső sávban rád áll 160-nál a BMWés tol,, vidám munkások kis teher autóval át a vasúti átjárón pirosban,, körúti gázoló benarkózva,,asztoriánál oszlopot telibeverő fiatal srác,, stb! A fejekben van a baj azt kell megváltoztatni! Birságolhatnak korlátozhatnak fényképezhetnek ezek az autók nagyok erősek gyorsak mindenki repülni akar! Ya és ezért te fizeted a 40-es táblánál a bírságot!
cutcopy
2022. június 03. 15:57
Részvétem az áldozat családjának..
calidus
2022. június 03. 15:41
egyik politikus sem mer beleállni, hogy szigorítva legyen a kresz, magasabbak a büntetések, több ellenőrzés,h ogy a közlekedési kultúra kicsit jobb legyen, és biztonságosabb legyen a közlekedés. Lassan pszihológiai tesztek kellenének a jogosítványhoz, legalább 5 évente mindenkinek vissza kellene ülni a padba kresz tudást frissíteni, stb
Massimiliano Prospero dArco
2022. június 03. 14:50
nagyon sürgősen szigorítani kéne mind a jogosítvány megszerzésén, mind pedig a közlekedési szabályokon. tarthatatlan az az állapot, amilyen szinten az ország vezetéskultúrája van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!